HjemVeggdekorUniverset

Veggdekor: Universet

Lag ditt eget romeventyr med denne fine veggdekoren fra universet. Selvklebende veggdekor med 23 elementer, inkludert astronauter, romskip og planeter.

kr 195 per sett
Kule universet wallstickers

Dette er elementene som følger med i settet

Veggdekor: Universet
Veggdekor: Universet

Klar for takeoff! Med dette spennende veggdekor-settet kan barna utforske universet og leke astronaut på sitt eget rom. Planeter, raketter og stjerner følger med. Kanskje sniker det med et lite romvesen også?

Hvert sett består av 23 selvklebende elementer, inkludert astronauter, romskip og planeter. Klistremerkene kommer i forskjellige størrelser, hvor de største er cirka 15 x 20 cm og de minste er cirka 2 x 2 cm.

Vil du vise vei inn i galaksen? Ta en titt på vår personlige dørdekor i samme tema.

Slik fester du dekoren på veggen:

  • Sørg for at veggen er ren, tørr og fri for fett og støv
  • Dra de ulike dekorelementene forsiktig av arket og plasser dem der du måtte ønske.
  • Stryk over dekoren med hånden for å fjerne eventuelle luftbobler.

Vår veggdekor fungerer som et klistremerke og kan klistres på alt fra vegger til skap, kommoder og andre møbler. Den fester seg lett på ulike overflater, både glatte og lett teksturerte, og er laget av et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker.

Veggdekoren kan enkelt flyttes eller fjernes, dersom du skulle ønske det. Alt du behøver å gjøre er å forsiktig dra dekoren av overflaten og feste den tilbake på originalemballasjen fra Askeladden Navnelapper eller på et bakepapir.