Hopp til innhold
HjemDørdekor barnerom

Dørdekor barnerom

Personlig dekor! Skriv inn navn, velg ønsket design og farge. Lett å påføre og enkel å fjerne når du ønsker det.

0 / 17
0 / 17
Forhåndsvisning av Dørdekor barnerom

Velg ett motiv

Dørdekor barnerom
169,00 kr
Total
169,00 kr
1
Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Er du lei av den ensfargede, kjedelige døren? Vi har løsningen! Vår selvklebende dørdekor kan festes på de fleste overflater og passer spesielt godt til å piffe opp inngangsdøren til barnerommet. Den er superenkel å påføre og lett å fjerne. Vink farvel til tomme, kjedelige dører og si hei til farger og søte motiver som gir interiøret det lille ekstra. 

Velg blant et stort utvalg unike motiver, utformet av våre dyktige designere. Hvert sett består av flere små og store elementer, blant annet et navnebanner hvor du kan velge din personlige tekst. Alle elementene er separate, slik at de kan plasseres der du synes de passer best. 

Dørdekoren er laget i et fleksibelt materiale av høy kvalitet, som ikke strekker seg eller lager merker. Den er derfor veldig enkel å feste og kan lett fjernes igjen dersom du skulle ønske det.  

Likt for alle sett:

  • Dørdekoren kan festes i flere variasjoner – her er det bare å la kreativiteten flyte fritt og lage et unikt oppsett der hvor du ønsker dekoren.
  • Laget på fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker.
  • Tilgjengelig i flere forskjellige farger og temasett. Alle temasett består av ett personlig navnebanner, et hovedmotiv og små dekorelementer.
  • Dekoren festes enkelt på glatte overflater, og kan fungere på noen lett teksturerte overflater.
  • Lett å feste, og enkel å fjerne.
  • Kan matches opp med flere temasett fra vår veggdekor.
Dørdekor og navneskilt til barnerom
Dørdekor og navneskilt til barnerom
Dørdekor og navneskilt til barnerom
Dørdekor og navneskilt til barnerom
Dørdekor og navneskilt til barnerom
Dørdekor og navneskilt til barnerom
Dørdekor og navneskilt til barnerom

Et stort utvalg unike motiver

Er familiens håpefulle hekta på enhjørninger, eller lidenskapelig opptatt av gaming? Vår dørdekor har glade motiver som får både barn og voksne til å trekke på smilebåndet. De fleste motivene finner du også som veggdekor, høydemålere og merkelapper.

Din personlige tekst

Selvklebende dørdekor er perfekt for å gi hjemmet mer personlighet og karakter. Hvert sett består av flere små og store dekorelementer, samt et navnebanner hvor du kan velge din personlige tekst. Med vår dørdekor er det ikke lenger tvil om hvem rommet tilhører!

Lett å feste, enkel å fjerne

Dørdekoren kan klistres på glatte og lett teksturerte overflater. Plasser de ulike delene slik du selv ønsker, her er det bare å la kreativiteten få flyte fritt! Dekoren er gjenbrukbar og kan flyttes uten at den etterlater stygge merker på døren.