Hopp til innhold
HjemHøydemåler til barn

Høydemåler til barn

I det ene øyeblikket krabber de rundt på gulvet, i det neste rusler de inn i skolegården. Barn vokser raskt og ved hjelp av våre dekorative høydemålere kan du enkelt følge med på lengdeutviklingen. Best av alt; hos oss får barnet en magisk fin høydemåler med sitt navn og favorittdesign.

Er barnerommet dekorert med dyr eller verdensrom som tema? Eller kanskje barnet elsker alt som har med regnbuer å gjøre? Våre høydemålere kommer i flere vakre og fargerike design, som pynter opp og forvandler enhver kjedelig vegg.

Hvert sett består av en linjal som måler barnet fra det er 50 til 160 cm langt, samt flere mindre dekorelementer i samme tema. Høydemålerne kommer med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Lar deg følge barnets vekst

Barn vokser ofte i rykk og napp, og før du vet ordet av det har den nye buksa blitt altfor liten! Med våre flotte høydemålere kan du følge utviklingen centimeter for centimeter.

Som et fint minne til fotoalbumet kan du for eksempel med jevne mellomrom fotografere barnet stående ved siden av høydemåleren. Du kan også holde tritt med veksten gjennom å notere datoen for de ulike milepælene med en permanent penn på linjalen.

Sørg for at høydemåleren plasseres i riktig høyde i forhold til gulvet. Om de ulike elementene ikke havner helt riktig første gang, er det enkelt å justere dette i etterkant. Dekoren er nemlig laget i et fleksibelt materiale som ikke skader veggen. Høydemåleren sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Slik måler du barnet ditt riktig:

La barnet stå helt rett og uten sko, med hælene mot hjørnet mellom veggen og gulvet. Sørg for at hodet, skuldrene og baken berører veggen, og be barnet om å se rett frem. For å få et helt nøyaktig mål hold en bok med stive permer, eller noe annet som er hardt og flatt, mot veggen i en rett vinkel. Senk boken slik at den berører toppen av barnets hode, mens du fortsatt holder den helt rett.

Sett en strek på høydemåleren i underkant av der boken treffer. Barn elsker å følge med på sin egen vekst og gleden er stor når dere kan markere en eller flere nye centimeter siden sist gang!

Høydemåler til barnerommet - hus