Hopp til innhold
HjemMinilapper til miniting

Minilapper til miniting

Minilapper – ekstra små navnelapper til viskelær, blyanter og hårspenner. Tåler røff og tøff bruk og vask opp til 60 grader.

Forhåndsvisning av Minilapper til miniting - Purpur

kr 169 per sett

0 / 12

Velg fargepalett

Selvklebende minilapper til klær og utstyr

35 stkForhåndsvisning av Minilapper til miniting - Purpur
35 stkForhåndsvisning av Minilapper til miniting - Purpur
35 stkForhåndsvisning av Minilapper til miniting - Purpur
35 stkForhåndsvisning av Minilapper til miniting - Purpur
35 stkForhåndsvisning av Minilapper til miniting - Purpur
Slitesterke
Selvklebende
Uten skadelige stoffer
Våre minste lapper

Hvor ofte har du ikke lurt på hvilken hårpynt eller smokk som tilhører barnet ditt ved henting i barnehagen? Og hvor ble det egentlig av mobilladeren du lånte bort til noen på jobben? Våre minilapper hjelper deg ut av knipen!

Minilappene er bare 16 x 6 mm. De er derfor helt perfekte til merking av småting som lett blir borte. Har du for eksempel skolebarn kan våre selvklebende minilapper bidra til at både viskelær, blyanter, linjaler og blyantspissere finner tilbake til riktig pennal.

Nøytral, fargerik eller moderne, vi har akkurat den varianten som passer for deg. Velg gjerne samme fargeskala som på de andre navnelappene.

Leveringstid er viktig for oss og vi gjør vårt ytterste for at du skal ha merkelappene hjem i postkassen så raskt og effektivt som mulig. Du kan forvente å ha disse hos deg innen 3-4 dager.

Ta vare på det du er glad i – merk tingene dine med Askeladden Navnelapper.

Minilapper til hårpynt - små merkelapper
Små navnelapper til solbriller
Små navnelapper til de minste tingene
Minilapper til skolesaker - små merkelapper
Små navnelapper til små ting
Små navnelapper til skolesaker
Minilapper i fine og fargerike design - små merkelapper

Minilapper til miniting

Ekstra små navnelapper som er både supersøte og superpraktiske! Disse er perfekte til hårspenner, fargeblyanter, solbriller, verktøy, smokker, legoklosser og alt annet av lite format. Klær og sko også om du vil. Velg blandingspakker med fargerike paletter eller enkeltpakker med favorittfargen din.

Merk skolesakene

Småsaker som ikke er merket har lett for å forsvinne, minilapper er derfor genialt til skolesaker. La gjerne barna få hjelpe til med merkingen – det er gøy, de lærer seg å ta vare på tingene sine og merkejobben går dobbelt så raskt!

Tåler maskinvask

Våre strykefrie og selvklebende minilapper tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Fest dem på et tørt og rent sted, og på vaskelappen om du bruker dem på klær. Hard bruk over tid er ikke et problem for disse små merkelappene.