Hopp til innhold
HjemBloggNavnelapper til barnehagen

Navnelapper til barnehagen

Navnelapper til barnehagen

Tiden flyr, og det er tid for barnehagestart! En så spennende tid for både foreldre og barn. Barna er nå klare for å utforske verden. Klare for å vokse gjennom lek, moro og læring med de andre barna i barnehagen. Som forelder opplever man fort hvor mye ting og tang barnet behøver i barnehagen, og ikke minst hvor mye som trengs å merkes med navn. Merking av klær og utstyr med navnelapper gjør hverdagen til barn, foreldre og ikke minst ansatte – ganske mye enklere.

Last ned vår fine informasjonsplakat her:

Last ned

Askeladden navnelapper

Til barna

Plutselig! En ny hverdag fylt med nye opplevelser, oppdagelser og ikke minst mange, mange nye folk. Det er ganske gøy, og litt skummelt. Du har med deg kosebamsen og smokken når du møter de andre barna. Det føles tryggest akkurat nå. Det er flere som har lik bamse som deg, men heldigvis har mamma sagt at tingene som er merket med den grønne navnelappen, med den tøffe løven på, er din. Den navnelappen kjenner du igjen, fordi du har sett den før. Tiden går, og hei – dette er jo ganske gøy! Du leker masse og gleder deg til å fortelle alt når du kommer hjem. Og heldigvis blir kosebamsen med hjem igjen, og du er klar for en ny dag.

Minilapper til barnehagen

Til foreldre

En stor dag! Nå er det klart for at lille ungen skal begynne i barnehagen! På tide å pakke sekken til både inne- og utelek. En ny hverdag er her! Fylt med læring, lek og moro sammen med mange andre smårollinger. Før barnehagestart får dere beskjed fra barnehagen om alt dere må ha med dere, og at alt skal merkes med navnelapper. Navnelappene kom rett hjem i postkassen din og du er klar for å merke alt. Du tar merkelappen av papiret, og fester på kleslappen i plagget. Merkingen går jo lekende lett, og det er jo overraskende gøy!

Merking av klær og utstyr til barnet ditt sparer både barn, foreldre og de ansatte for hodebry. Manglende merking gjør at du fort kanskje aldri får tilbake den nye halsen du kjøpte til barnet ditt. Da er det tilbake til butikken og kjøpe en ny en. Et tips er å la noen navnelapper ligge igjen i barnehagen, så kan du kjapt merke ditt barns klær og utstyr hvis det er noe som har blitt med i barnehagen som ikke er merket.

Nå er det på tide å hente barnet ditt etter en lang dag. Heldigvis har du nå merket absolutt alt som tilhører dere, og hentingen går som en drøm.

Navnelapper til barnehagestarten

Til de ansatte

For noen superhelter dere er! Lærere, løvetemmere og kosebamser. Barnehagen er en jungel full av ulike personligheter og inntrykk. En salig og deilig blanding av kaos og kontroll. I tillegg til flere barn som dere skal passe på, så følger det også med en uendelig mengde av klær og utstyr. Det er vanskelig å holde oversikt. Dere prøver å oppfordre foreldrene til å huske å merke alt av barnets personlige eiendeler – men dere vet godt at det kan gå fort i svingene, og noen glemmer.

Det finnes mange forskjellige måter å merke klær og utstyr på. Dere har nok sett det meste. Initialer skrevet med tusj, telefonnummer skrevet med en blå penn, hvor halve nummeret er blitt borte i vask. Det beste og mest geniale er uten tvil navnelapper, hvor du tydelig ser hva som tilhører hvem.

Dere er helt sikkert veldig glade når klær er merket med navnelapper i barnehagen. Hensikten er jo at dere skal slippe å leke detektiv når det ligger igjen en genser på uteplassen mot slutten av dagen. Navnelappen i genseren forteller at den er Emma S sin, og da er det bare å legge den i kurven hennes. Mysteriet løst!

Ønsker dere å tipse foreldrene om navnelapper? Last ned vår fine informasjonsplakat og heng den opp på oppslagstavlen.

Strykelapper til klær

Navnelapper til barnehagen

Manglende merking er en konstant utfordring for alle som jobber i barnehage og på skolen og det er enkelt å forstå at ting havner både på feil hylle og på feil barn hvis man ikke har merkelapper å lene seg til. Personellet gjør allerede en fantastisk jobb med å ta vare på barna våre. Gi dem enda mer tid til dette og la dem slippe unødvendig detektivarbeid ved å merke klær, sokker, sko, sekker, matbokser, drikkeflasker, kosebamse, smokker og alt annet du tar med i barnehagen.

Navnelapper til skiftetøyet

Hvilke navnelapper er best til barnehagen?

Til merking av klær og utstyr til barnehagen anbefaler vi våre selvklebende navnelapper. Størrelsen passer til det meste, og er vår mest populære merkelapp. Passe liten, og passe stor. Navnelappene klistrer seg lett som en plett til glatte overflater – og i klesplagg bør navnelappen klistres på kleslappen i tøyet. Har ikke plagget kleslapp? Da anbefaler vi våre strykelapper. De er perfekte til hjemmestrikk, sokker og halser. Våre store navnelapper er større og synes godt. De er i tillegg spesielt kule på matboksen, drikkeflasken, barnevognen og sparkesykkelen. Minilappene våre er supre til de minste tingene som hårspenner, smokker og solbriller. Hvilke navnelapper som passer best til barnehagen for din familie avhenger av smak og behag. Men, vi er sikre på at dere finner noe som fyller deres behov. God merking!

Navnelapper til barnehagesaker

Siste innlegg fra bloggen