Hopp til innhold
HjemVeggdekor barneromRobot

Veggdekor: Robot

Roboter over alt! Veggdekor med glade og vennlige roboter.

Veggdekor: Robot
kr 199
Total
kr 199
1

✓ 100% fornøydgaranti
✓ Lett å feste og lett å fjerne
✓ Etterlater ingen merker

Tilbake til Veggdekor barnerom

Forhåndsvisning av Veggdekor: Robot
Robot veggdekor
Robot veggdekor
Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Digger barnet ditt roboter? Med denne veggdekoren er det å gå inn på barnerommet som å ta et steg inn i fremtiden. Hvert sett består av tre glade roboter og flere mindre dekorelementer som stjerner, hjerter og lyn. Veggdekoren fungerer som et klistremerke, slik at de ulike elementene kan plasseres der du måtte ønske.

Vil du skape en hel fantasiverden av roboter på barnerommet? Vår veggdekor i kombinasjon med dørdekor, høydemåler og plakater med ulike robotmotiver, gir barnet det rommet det drømmer om.  Hvert sett består av 30 selvklebende deler i ulike størrelser. De største er cirka 14,7 x 19 cm og de minste er cirka 2,6 x 2,2 cm.

Slik fester du dekoren på veggen:

• Sørg for at veggen er ren, tørr og fri for fett og støv.
• Dra de ulike dekorelementene forsiktig av arket og plasser dem der du måtte ønske.
• Stryk over dekoren med hånden for å fjerne eventuelle luftbobler.

Vår veggdekor fungerer som et klistremerke og kan klistres på alt fra vegger til skap, kommoder og andre møbler. Den fester seg lett på ulike overflater, både glatte og lett teksturerte, og er laget av et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker.

Veggdekoren kan enkelt flyttes eller fjernes, dersom du skulle ønske det. Alt du behøver å gjøre er å forsiktig dra dekoren av overflaten og feste den tilbake på originalemballasjen fra Askeladden Navnelapper eller på et bakepapir.

Robot veggdekor
Robot veggdekor