HjemVeggdekorPrinsesser

Veggdekor: Prinsesser

«Det var en gang, i et land langt, langt borte». Vakker selvklebende veggdekor som tar barna med til eventyrenes verden. Hvert sett består av 17 elementer, inkludert prinsesser og slott.

kr 195 per sett
Wallstickers med yndige prinsesser - magiske barnerom

Dette er elementene som følger med i settet

Veggdekor: Prinsesser
Veggdekor: Prinsesser

Prinsesser, svaner og alt som hører et kongerike til. Dette vakre settet med selvklebende veggdekor vil umiddelbart transformere din prinsesses rom til et magisk eventyr.

Hvert sett består av 17 elementer, inkludert prinsesser og slott. De største elementene (slottet og vognen) har en størrelse på cirka 18 x 14 cm, prinsessene er cirka 14 cm høye og svanene og blomstene er på cirka 7 x 5 cm.

Ønsker du også å lage et inngangsparti som er en kongelig verdig? Sjekk ut vår dørdekor i samme tema.

Slik fester du dekoren på veggen:

  • Sørg for at veggen er ren, tørr og fri for fett og støv
  • Dra de ulike dekorelementene forsiktig av arket og plasser dem der du måtte ønske.
  • Stryk over dekoren med hånden for å fjerne eventuelle luftbobler.

Vår veggdekor fungerer som et klistremerke og kan klistres på alt fra vegger til skap, kommoder og andre møbler. Den fester seg lett på ulike overflater, både glatte og lett teksturerte, og er laget av et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker.

Veggdekoren kan enkelt flyttes eller fjernes, dersom du skulle ønske det. Alt du behøver å gjøre er å forsiktig dra dekoren av overflaten og feste den tilbake på originalemballasjen fra Askeladden Navnelapper eller på et bakepapir.