Hopp til innhold
HjemFornøydgaranti

Fornøydgaranti

Vi i Askeladden Navnelapper elsker fornøyde kunder og gjør vårt ytterste for at du skal bli tilfreds med kjøpet. Selvfølgelig har vi fornøydgaranti!

Vi garanterer at du får:

Et stort og spennende utvalg. Askeladden Navnelapper tilbyr navnelapper med mange ulike motiver og størrelser. Vi tilbyr også produkter som vegg- og dørdekor, høydemålere og plakater.

Produkter med høy kvalitet. Alle våre produkter er laget for å vare lenge. Navnelappene kommer i et slitesterkt materiale som gjør at de tåler mange runder i vaskemaskinen, samt høye og lave temperaturer. Våre ulike dekorprodukter kan brukes igjen og igjen, og setter ikke stygge merker på veggen dersom du på et tidspunkt ønsker å fjerne dem.

Produkter som ikke skader helsen. Våre produkter inneholder ikke skadelige og hormonforstyrrende stoffer som ftalater eller BPA. Helse og miljø er viktig for oss og du kan være sikker på at alle produkter du bestiller fra oss er trygge.

Rask levering. Så snart du har sendt inn din bestilling, starter prosessen hos oss. Vi er opptatt av leveringstid og gjør vårt ytterste for at du skal ha dine produkter hjem i postkassen så raskt og effektivt som mulig. Navnelappene leveres i postkassen din innen tre til fire dager.

Konkurransedyktig pris. Hos oss får du høy kvalitet for pengene dine og vi har alltid gratis frakt.

Slik fungerer Askeladden fornøydgaranti:

Vårt mål er å ha 100 prosent fornøyde kunder og vi gjør vårt ytterste for at våre produkter skal innfri dine forventninger.

Men du, for at produktene våre skal gi deg best mulig verdi, må du bruke de på riktig måte. For eksempel: Våre selvklebende navnelapper trives best på glatte underlag. Rett på bomull fungerer rett og slett ikke like godt. Følger du bruksanvisningen, kan du stole på fornøydgarantien vår!

Skulle du allikevel ikke være helt fornøyd med produktet du har kjøpt, håper vi du tar kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg. Fornøydgarantien gjelder i 90 dager etter kjøpsdato.

Har du innspill til kjøpsprosessen eller opplever problemer med produktene du har kjøpt hos oss, er det bare å ta kontakt med vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne og treffes enkelt på telefon 23 12 17 60 (mandag til torsdag 8-16, fredag 8-15) eller e-post salg@navnelapper.no

Fornøydgaranti navnelapper