Hopp til innhold
HjemSpørsmål og svar

Spørsmål og svar

Lurer du på noe? Ta en titt i listen under.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt er det bare å ta kontakt med kundeservice. De hjelper deg gjerne og treffes enkelt på telefon 23 12 17 60 (mandag til torsdag 8-16, fredag 8-15) eller e-post salg@navnelapper.no.

Skal jeg velge klistrelapper eller strykelapper?

De aller fleste kunder foretrekker klistrelappene (strykefrie navnelapper) når de skal navne tingene sine og det skjønner vi veldig godt. Disse er enkle å påføre og kan brukes til klær, sko og utstyr. Det eneste du må være oppmerksom på er at disse må festes på vaskeanvisning eller klesmerker. Finnes ikke dette i plagget eller du har fjernet dem, vil strykelappene være et bedre alternativ.

Strykelappene krever litt mer innsats å påføre, men sitter til gjengjeld ekstra godt og tåler dessuten kokvask.

På bruksanvisningen som følger strykelappene står en enkel instruks om hvordan disse skal brukes. Et par ting er imidlertid viktig å merke seg:

  1. Bruk høyeste temperatur på strykejernet.
  2. Skru av dampfunksjonen.

På strykejernet er denne funksjonen forklart med et symbol som er en dampsky med et kryss over. Lar du bare være å fylle på vann, vil dampfunksjonen fortsatt være på, selv om det ikke kommer damp. Dette betyr at varmen på sålen er mye svakere og du vil få problemer med å feste strykelappen.

Sokker/strømper
Sokker er generelt vanskelig å merke på en bra måte. Grunnen til dette er at de strekkes ut hver gang de tas av eller på. En navnelapp vil derfor blir strukket til den slipper taket eller sprekker. Strykelappen bør plasseres stående/loddrett slik at navnelappen strekkes minst mulig.

Hjemmestrikk
Grunnet lange tråer i garnet er hjemmestrikket tøy en utfordring å få merket. Limet på navnelappen vil kun feste seg i de ytterste trådene og vil derfor ikke få godt nok feste.
For å få til en bra merking anbefaler vi at man tar et vanlig bomullsbånd som man fester en strykelapp på, båndet kan så festes/syes inn i plagget.

Hvilke navnelapper anbefaler dere til beboere på aldershjem?

Til beboere på aldershjem anbefaler vi strykelappene våre. Strykelappene smelter ned i tøyfibrene og tåler vask opp til 95 grader.

Inneholder de Ftalater eller BPA?

Våre produkter inneholder ikke skadelige stoffer som Ftalater eller BPA. Helse og miljø er viktig for oss og du kan være sikker på at produktene du bestiller fra oss er trygge.

Vi er en bedrift som ønsker å bestille. Hva gjør vi?

Send en e-post til bedrift@navnelapper.no med informasjon om antallet (minimum 500 stk.), formen og størrelsen du ønsker på klistremerkene. Vi sender deg et tilbud i løpet av kort tid.

Hvor store er navnelappene?

Navnelappene er 30 x 13 mm.

Hvor lang er leveringstiden?

Brevpost:
Alle typer navnelapper, veggdekor, dørdekor og bursdagskort sendes som brevpost (uten sporing). Forventet levert til din postkasse om 3-5 dager.

Pakkepost:
Høydemåler, plakat og bilderammer sendes som sporingsbar pakke og blir levert som pakkepost til ditt nærmeste PostNord utleveringssted.

Viktig! Brevpost leveres i postkasser annenhver dag. Se her hvilke dager du får levering i din postkasse: www.posten.no/levering-av-post

Sender dere til andre land enn Norge? / Do you ship to other countries?

Når du bestiller fra oss, bestiller du fra en norsk nettside. Vi er gjerne behjelpelige med å sende til en utenlandsk adresse om du ønsker det, men dette er dessverre begrenset til produktene alle typer navnelapper veggdekor og dørdekor. Det vil si at høydemålere og plakater ikke kan sendes til adresser utenfor Norge.

Dersom du likevel ønsker høydemåler og plakat, så send oss gjerne en e-post på salg@navnelapper.no, så kan vi dele informasjon om ekstrakostnader knyttet til frakt av disse produktene.

Merk!
Adressefeltet følger den norske postens standard. For at vi skal kunne sende til andre land enn Norge, må derfor adressen korrigeres før utsendelse av ordren.

Mangler det et tall i postnummeret kan du legge til en ekstra null (0) foran, slik at postnummeret blir fire tall. Husk å skrive land bak poststed.

Eksempel:
0113
Reykjavik, ISLAND

Får du ikke plass til hele postnummeret eller adressen, fyller du inn så langt du kommer. Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post rett etter bestilling. Send svar på denne med korrekt adresse så korrigerer vi før utsendelse.

________

When you order from us, you order from a Norwegian website. We can help with shipments to an address outside of Norway, but this is first and foremost limited to our name labels, wallstickers and door-stickers. That means that height charts and posters unfortunately can not be shipped outside of Norway.

If you still want to purchase a height chart or posters, please send us an e-mail at salg@navnelapper.no, so we can inform you about extra costs associated with shipping these products.

Note!
The address field follows the Norwegian Post’s standard. In order for us to be able to ship to countries other than Norway, the address must therefore be corrected before sending the order.

If a number is missing in the postcode, you can add an extra zero (0) in front, so that the postcode becomes four numbers. Remember to write the country behind the post office.

Example:
0113
Reykjavik, ICELAND

If you do not have space for the entire postcode or address, fill in as much as you can. You will receive an order confirmation by e-mail immediately after ordering. Send a reply to this with the correct address and we will correct before sending.

Jeg ønsker samme kombinasjon som jeg bestilte sist, men ikonet, bakgrunnen eller skrifttypen er ikke lenger tilgjengelig. Hvorfor det?

Vi jobber hele tiden med å forbedre oss. Dette inkluderer også produktsortimentet vårt. Noen ganger legger vi til noe nytt, andre ganger redesigner vi og en sjelden gang fjerner vi også noe av det vi har. Alt dette for at du som kunde skal få et best mulig resultat på navnelappene dine.

Dette gjelder også lisensierte design som fra tid til annen endrer uttrykk.

Jeg må endre informasjonen på navnelappen jeg nettopp bestilte. Hva gjør jeg?

Kundeservice er klare til å bistå og vi kan utføre alle endringene du vil inntil navnelappene sendes til produksjon. Kontakt oss med det samme, telefon 23 12 17 60 (mandag til torsdag 8-16, fredag 8-15) eller e-post salg@navnelapper.no.

Hva er silikonpapir og hvorfor har jeg behov for dette?

Ved bestilling av strykelapper følger det med et ark som skal ligge mellom navnelappen og strykejernet under påføring. Dette arket kalles silikonpapir. Skulle du gå tom for silikonpapir kan du også bruke et vanlig bakepapir (ikke matpapir). Dette får du kjøpt i alle dagligvarebutikker.

Navnelappene løsner. Hva gjør jeg?

Den vanligste årsaken til at navnelappene faller av i vask er dessverre at disse er festet på feil måte. Følg bruksanvisningen nøye og sørg for at hele navnelappen sitter godt fast til underlaget du fester den på.

Klistrelappene (strykefrie navnelapper) festes på vaskelappen eller klesmerket for best mulig feste. Vent 24 timer før vask.

Strykelappene festes rett på tekstilet og krever høyeste temperatur på strykejernet. Gi limet nok tid til å smelte ned i tøyfibrene, ca. 8-10 sekunder.

Har du fulgt bruksanvisningen men likevel opplever problemer, er det bare å ta kontakt med gjengen på kundeservice. De hjelper deg gjerne og treffes enkelt på telefon 23 12 17 60 (mandag til torsdag 8-16, fredag 8-15) eller e-post salg@navnelapper.no.

Er det noen overflater hvor veggdekoren ikke kan henges opp?

Dekoren skal ikke festes til panelovner eller andre varme overflater – da panelovner og lignende aldri bør dekkes med annet materiale. Veggdekoren er produsert i materiale som er brannklasse B i samsvar med EN 13501 Europeisk standard. Dette innebærer at produkter innehaver egenskapene at den har god resistens mot varme og er ikke lettantennelig.

Er det enkelt å henge opp veggdekoren?

Ja, dette er klistremerker som er enkle å påføre tørre og rene overflater.

Kan man henge opp veggdekoren utendørs?

Selvfølgelig! Hva med å dekorere postkassen eller ytterdøra? Prøv dere frem. Husk, det er enkelt å ta av dekoren og feste på nytt et annet sted.

Hva er størrelsen på veggdekoren?

Dekoren kommer i forskjellige størrelser, hvor de største klistremerkene er ca 15 x 20 cm, og de minste er ca. 2 x 2 cm. Dekorsettet leveres på 6 stk. A5-ark.

Hvordan fester jeg dørdekoren?

Enkelt! Dra dekoren av arket, og påfør akkurat der du ønsker. Vår dørdekor er selvklebende og fester seg lett som en plett til ønsket overflate.

Kan dørdekoren fjernes igjen?

Så absolutt. Bare å dra av fra et hjørnene, og dra jevnt av.

Kan jeg feste dørdekor på vegger eller andre overflater?

Det kan du! Vår personlige dørdekor er like fin på veggen, som på døren. Kan kombineres med mange av våre supersøte veggdekorsett for å skape et helhetlig og personlig uttrykk.

Må jeg rengjøre døren før påføring?

Vi anbefaler at du benytter en fuktig klut og vasker underlaget lett. Husk at underlaget må tørke helt før du påfører dekoren.

Hva er størrelsen på høydemåleren?

Selve høydemåleren (linjalen) måler barnet fra 50 cm – 160 cm.

Den totale høyden ved oppsett på veggen varierer ut i fra hvilket design du velger.

Hvordan fester jeg høydemåleren?

Enkelt! Dra dekoren av arket, og påfør den der du ønsker. Bruk avstandsmåleren i bunnen for nøyaktig høyde. Høydemåleren er selvklebende og fester seg lett som en plett til ønsket overflate.

Hva er størrelsen på plakaten?

Plakatene kommer i to forskjellige størrelser, 30 x 40 cm og 50 x 70 cm.

Hvilket materiale bruker dere?

Plakatene er printet på papir av høy kvalitet, med en fin matt overflate.

Hvordan blir plakatene levert?

Forsendelsen blir levert som pakkepost til nærmeste utleveringssted.

Sendes med pakkesporing.

Bedriftslapper

Vi lager høykvalitets klistremerker til bedrifter, idrettslag og klubber. Vi trykker i fullfarge i ønsket størrelse og form, minimumsantall 500 stk. Klistremerkene tåler utendørs bruk, over og under vann, slitasje, oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Vi lager gjerne serienummer, det vil si at hvert klistremerke har et unikt navn, nummer eller kode. Noen eksempler kan være tall, navn fra en liste, strekkode eller QR-kode.

Send oss en e-post med informasjon om antall (minimum 500 stk.), form og størrelse på klistremerkene du ønsker, så får du et tilbud i løpet av kort tid. Vår e-post er bedrift@navnelapper.no