Hopp til innhold
HjemVeggdekor barnerom

Veggdekor barnerom

Skap magiske barnerom med wallstickers! Veggdekoren festes lekende lett og er laget av et fleksibelt materiale som enkelt kan flyttes på og fjernes når man ønsker det.

Er barnet ditt hekta på enhjørninger eller opphengt i planeter og stjerner? Med veggdekor kan du med enkle grep skape magiske og vakre barnerom.

Vår selvklebende dekor kan klistres på alt fra vegger til skap, kommoder og andre møbler. Den fester seg lett på ulike overflater og er like enkel å fjerne.

Gårdsdyr, prinsesser og gravemaskiner er bare noen av temaene du kan velge mellom. Bruk vårt gode utvalg til å skape et barnerom som inspirerer til lek!

Likt for alle sett:

  • Inneholder flere små og store elementer. Disse kan festes slik du selv ønsker, slipp kreativiteten løs.
  • Laget på fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker.
  • Festes enkelt på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte overflater.
  • Lett å feste, lett å fjerne.
  • Kan matches opp med flere temasett fra vår dørdekor.
Veggdekor barnerom - prinsesse veggklistremerker
Veggdekor barnerom - universet veggklistremerker
Veggdekor barnerom - enhjørning veggklistremerker
Veggdekor barnerom - gård veggklistremerker
Veggdekor barnerom - skyer veggklistremerker
Veggdekor barnerom - skogsdyr veggklistremerker
Veggdekor barnerom - hjerter veggklistremerker
Veggdekor barnerom - gravemaskin veggklistremerker
Veggdekor barnerom - arktiske dyr veggklistremerker

Magiske barnerom

Barnerommet skal fylle mange formål – lek, vennskap, avslapning, lesing, lekser og søvn. Skap derfor et inspirerende rom det er godt å være i. Velg farger og detaljer som skaper glede og kreativitet for den som bor der, som også gjør det morsomt og spennende å komme på besøk. Veggdekor er en enkel og effektfull måte for å skape en fin stemning i et rom. Dekorer hjemmet med våre dekorsett som tar deg med til en inspirerende verden.

Hvor kan dekoren festes?

Veggdekoren passer perfekt til glatte og lett strukturerte overflater. Som for eksempel malte og tapetserte vegger, dører, skapdører, kommoder og fliser. Dekoren bør ikke påføres på nylig malte eller nylig tapetserte vegger. Nymalt vegg eller tapet bør tørke i minst 30 dager før påføring av dekoren.

Superenkelt å montere!

For best resultat påføres dekoren på rene og tørre overflater. Dra dekoren forsiktig av arket. Plasser dekoren på ønsket område. For å få et jevnt resultat og for å unngå luftbobler – start i et hjørne på dekoren og påfør forsiktig.