HjemVeggdekor
Veggdekor

Veggdekor

Skap magiske barnerom med selvklebende veggdekor. Dekoren er superlett å montere på glatte og lett strukturerte overflater som vegger, dører og skap. Våre wallstickers er produsert på fleksibelt materiale som enkelt kan flyttes på og fjernes når man ønsker det.

Wallstickers arktiske dyr - magiske barnerom

Arktiske dyr

Skap et vakkert vinterlandskap på barnerommet ved hjelp av vår selvklebende veggdekor med arktiske motiver. Hvert sett består av 23 elementer, inkludert isbjørn, sel og hval.
Mer info >kr 195 per sett

Wallstickers enhjørninger - magiske barnerom

Enhjørning

La barnerommet bli en magisk drømmeverden fylt av enhjørninger og regnbuer i herlige pastellfarger. Hvert sett av denne selvklebende veggdekoren består av 20 elementer.
Mer info >kr 195 per sett

Wallstickers eksotiske dyr - magiske barnerom

Eksotiske dyr

Bli med på safari! Selvklebende veggdekor med løver, sjiraffer, elefanter og andre eksotiske dyr. Hvert sett består av 15 elementer.
Mer info >kr 195 per sett

Wallstickers med yndige prinsesser - magiske barnerom

Prinsesser

«Det var en gang, i et land langt, langt borte». Vakker selvklebende veggdekor som tar barna med til eventyrenes verden. Hvert sett består av 17 elementer, inkludert prinsesser og slott.
Mer info >kr 195 per sett

Wallstickers med skogens dyr - magiske barnerom

Skogsdyr

Ta naturen inn på barnerommet med vår selvklebende veggdekor inspirert av skogen. 29 elementer med ulike skogsdyr, inkludert elg, pinnsvin og rev.
Mer info >kr 195 per sett

Wallstickers med tøffe gravemaskiner - magiske barnerom

Gravemaskin

La barnet få sin egen kreative byggeplass med denne tøffe selvklebende veggdekoren. Hvert sett består av 27 elementer, inkludert ulike anleggsmaskiner og veiskilt.
Mer info >kr 195 per sett

Hjerter

Spre litt ekstra kjærlighet på barnerommet med vår hjerteformede veggdekor. Hvert sett består av 36 selvklebende elementer i tre delikate fargepaletter.
Mer info >kr 195 per sett

Skyer

Skap et harmonisk barnerom med skyer i duse fargetoner. Selvklebende veggdekor i tre forskjellige paletter. Hvert sett inneholder 25 skyer i ulike størrelser.
Mer info >kr 195 per sett

Prikker

Gi barnerommet det lille ekstra med lekne prikker. Selvklebende veggdekor i tre forskjellige fargenyanser, hvor hvert sett består av 72 elementer.
Mer info >kr 195 per sett

Stjerner

Fyll veggene med et stjernedryss. Selvklebende veggdekor i tre paletter, hvor hvert sett består av 52 stjerner i ulike størrelser.
Mer info >kr 195 per sett

Magiske feer wallstickers

Fe

Hvem vil vel ikke ha sin egen eventyrhage fylt av magiske feer, kaniner og blomster? Selvklebende veggdekor i 17 deler.
Mer info >kr 195 per sett

Dekorer veggene med søte gårdsdyr

Gård

Tilsett litt gårdsfølelse på barnerommet med disse morsomme og fargerike elementene vi kjenner igjen fra gårdslivet. Selvklebende veggdekor i 24 deler, inkludert dyr, traktor og bondegård.
Mer info >kr 195 per sett

Kule universet wallstickers

Universet

Lag ditt eget romeventyr med denne fine veggdekoren fra universet. Selvklebende veggdekor med 23 elementer, inkludert astronauter, romskip og planeter.
Mer info >kr 195 per sett

Kule wallstickers med fisker og sjødyr

Dypet

Bli med under vannoverflaten og oppdag en verden full av fargerike sjødyr. Selvklebende veggdekor fra dypet som kommer i sett med 20 elementer.
Mer info >kr 195 per sett

Enestående

Basert på 12776 anmeldelser

For 20 timer siden

Like fornøyd som alltid

Veldig fornøyd! Tar ikke lang tid fra man bestiller til dem ligger i postkassen.

Linn Hege Larsen Trøbråten
For 30 timer siden

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd. Rask leveringstid og super kvalitet!

Berte Emilie
For 45 timer siden

Superrask levering

Superrask levering. Fine navnelapper som sitter godt på!

Linn

Er barnet ditt hekta på enhjørninger eller opphengt i planeter og stjerner? Med våre wallstickers kan du med enkle grep skape magiske og vakre barnerom.

Vår selvklebende veggdekor kan klistres på alt fra vegger til skap, kommoder og andre møbler. Den fester seg lett på ulike overflater og er like enkel å fjerne.

Gårdsdyr, prinsesser og gravemaskiner er bare noen av temaene du kan velge mellom. Bruk vårt gode utvalg av wallstickers til å skape et barnerom som inspirerer til lek!

Likt for alle sett:

  • Inneholder flere små og store elementer. Disse kan festes slik du selv ønsker, slipp kreativiteten løs.
  • Laget på fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker.
  • Festes enkelt på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte overflater.
  • Lett å feste, lett å fjerne.
  • Kan matches opp med flere temasett fra vår dørdekor.

Magiske barnerom

Barnerommet skal fylle mange formål – lek, vennskap, avslapning, lesing, lekser og søvn. Skap derfor et inspirerende rom det er godt å være i. Velg farger og detaljer som skaper glede og kreativitet for den som bor der, som også gjør det morsomt og spennende å komme på besøk. Veggdekor er en enkel og effektfull måte for å skape en fin stemning i et rom. Dekorer hjemmet med våre dekorsett som tar deg med til en inspirerende verden.

Hvor kan dekoren festes?

Veggdekoren passer perfekt til glatte og lett strukturerte overflater. Som for eksempel malte og tapetserte vegger, dører, skapdører, kommoder og fliser. Dekoren bør ikke påføres på nylig malte eller nylig tapetserte vegger. Nymalt vegg eller tapet bør tørke i minst 30 dager før påføring av dekoren.

Superenkelt å montere!

For best resultat påføres dekoren på rene og tørre overflater. Dra dekoren forsiktig av arket. Plasser dekoren på ønsket område. For å få et jevnt resultat og for å unngå luftbobler – start i et hjørne på dekoren og påfør forsiktig.