HjemStrykelapper
Strykelapper

Strykelapper

Strykelapper til klær, sitter som støpt. Tåler 95 grader i vaskemaskinen.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Forhåndsvisning av Strykelapper

Strykelapper til klær, sitter som støpt. Tåler 95 grader i vaskemaskinen.

120 stk., 30 x 13 mm kr 179 per sett

Enestående

Basert på 11830 anmeldelser

For 16 timer siden

Veldig oversiktlig og ryddig

Veldig oversiktlig og ryddig. Liker den gode kommunikasjonen😉

Thomas Bjørnebo
For 18 timer siden

Kom raskt og var som forventet +

Kom raskt og var som forventet +

Erik N
For 18 timer siden

Supre navnelapper

Har brukt disse navnelappene i over tre år, og er veldig fornøyd! De sitter godt og tåler maskinvask veldig godt.

Carina

Påstrykbare navnelapper til klær. Ekstra smarte til sokker! Du må frem med strykejernet for å feste disse navnelappene. Det krever litt mer innsats, men til gjengjeld sitter de ekstra godt på alle klær. Designes etter eget ønske, akkurat som det strykefrie alternativet vårt. Miks og match til du finner varianten som er 100% deg. Ønsker du at de skal matche øvrige navnelapper også? Ingen problem, du finner de fine fargene og motivene på tvers av alle våre produkter.

Strykelappene er 30 x 13 mm, en perfekt størrelse til de fleste plagg. Pakken består av 120 merkelapper, et godt knippe til å få merket både innertøy, yttertøy og fritidstøy. De er særdeles slitesterke og tåler 95 grader i vaskemaskinen.

Disse navnelappene passer til alle, men er ekstra smarte til beboere på institusjoner der klær vaskes på hjemmets vaskeri. Industrimaskiner er mindre skånsomme og det kreves at navnelappen tåler røff og tøff bruk.

Ta vare på det du er glad i – ta vare på miljøet – merk tingene dine med Askeladden Navnelapper.

Strykelapper til klær

Påstrykbare navnelapper til klær. Her må du frem med strykejernet, men til gjengjeld sitter de som støpt på sokker, halser, hjemmestrikket ull og alt annet der klistrelappene våre kommer til kort. Velg og vrak i farger og design og lag din helt unike strykelapp.

Tåler kokvask

Navnelapper som strykes på klærne smelter ned i tøyfibrene og sitter derfor ekstra godt fast. De tåler røff bruk og har ingen problemer med å tåle varmeste temperatur i vaskemaskinen samt tørketrommel.

Feste og fjerne strykelappen

Har strykelappene begynt å løsne? Fest dem på nytt! Varm opp strykejernet (varmeste temperatur), legg silikonpapiret imellom og bruk sirkulære bevegelser i 8-10 sekunder slik at hjørnene fester godt. Vipps, gode som gull! Strykelappene fjerner du enklest ved å varme opp lappen med strykejern (husk å bruke silikonpapir), dra litt i tøyet og pirke den av.