Hopp til innhold
HjemStore navnelapper

Store navnelapper

Ekstra store navnelapper i forskjellige størrelser og former. Klistres enkelt på - perfekt til alt av utstyr. Slitesterke, vannfaste og tåler varme, vind og kulde. 3 stk av hver navnelapp, totalt 33 stk i ett sett.

0 / 17
0 / 17
Forhåndsvisning av Store navnelapper
Store navnelapper - størrelser3 stk

Velg tema

Store navnelapper
kr 189
Total
kr 189
1
Slitesterke
Selvklebende
Uten skadelige stoffer
Våre største lapper

Våre store navnelapper er et godt valg for å merke større ting som matbokser, akebrett, skolesekker og sykler. Navnelappene er ikke bare ekstra godt synlige, de har også kjempefine motiver som kan forvandle en litt kjedelig drikkeflaske til å bli barnets favoritt!

I våre ferdigdesignede temapakker har vi alt fra søte dyr til kule emojier og skumle monstre.

Liker du designet? Du finner det igjen på våre andre selvklebende navnelapper og strykelapper. Ved å velge samme design på alt av klær og utstyr, blir det lettere for barnet å kjenne igjen sine eiendeler.

Navnelappene er slitesterke og robuste, og sitter godt på overflater som plast, metall og glass. De varierer i størrelse og fasong, den største er fem cm i diameter. Hver pakke inneholder 33 store navnelapper.

Ta vare på det du er glad i – merk tingene dine med Askeladden Navnelapper.

Store navnelapper til støvler
Merk ryggsekken med store navnelapper
Ekstra store merkelapper til barnehagen
Store navnelapper til skolesaker
Store navnelapper til bøker
Merk skoene med store navnelapper
Store navnelapper til matboks og drikkeflaske
Store merkelapper til utstyr
Store, fargerike navnelapper til barn

Fresh opp utstyret

Gjør matboksen, sekken og sykkelen ekstra fin med store, selvklebende navnelapper. Bla deg igjennom det store utvalget av fargerikt, lekent og nydelig design. Tingene blir gøyere å se på, og det er ingen tvil om hvem de tilhører.

Store navnelapper – flere størrelser

Navnelappene kommer i flere størrelser og former. Hver pakke inneholder sirkler, kvadrater og rektangler, totalt 33 stykk. Merking av eiendeler blir både morsommere, livligere og mer kreativt med disse fine merkelappene.

Perfekte til store ting

Disse navnelappene er perfekte til de større tingene, eksempelvis ski, fotball, bøker, akebrett og drikkeflaske. De er enkle å påføre, fine å se på og ikke minst synlige også på avstand. Hjelp barna med å skille på mitt og ditt med en tydelig og gøyal navnelapp. Enklere blir det ikke!