HjemStore navnelapper
Store navnelapper

Store navnelapper

Ekstra store navnelapper til alt av utstyr. Klistres enkelt på. Slitesterke og robuste, tåler varme, vind og kulde.

0 / 17
0 / 17

Ekstra store navnelapper til alt av utstyr. Klistres enkelt på. Slitesterke og robuste, tåler varme, vind og kulde.

33 stk. kr 179 per sett

Velg tema

Laster inn..

Ditt sett med store navnelapper, 3 stk. av hver, totalt 33 stk.

Forhåndsvisning av Store navnelapper - SkogsdyrForhåndsvisning av Store navnelapper - Skogsdyr
Store navnelapper - størrelser3 stk

Store navnelapper - slik blir størrelsene på lappene

Store navnelapper til bruk i vær og vind. Disse navnelappene er slitesterke, robuste og ekstra godt synlige. Et perfekt valg for større ting som matboks, sykkel, akebrett og fotball. Finn din favoritt blant ferdigdesignede temapakker i glade farger og med supersøte motiver. Liker du designet? Du finner dem igjen på navnelapper, minilapper og strykelapper også om du vil. Miks og match!

Våre store navnelapper varierer i størrelse og fasong, hvorav den største er 5 cm i diameter. Denne er rund og fin og gjør seg utrolig godt på drikkeflasken. Det er totalt 33 navnelapper i pakken.

Ta vare på det du er glad i – ta vare på miljøet – merk tingene dine med Askeladden Navnelapper.

Fresh opp utstyret

Gjør matboksen, sekken og sykkelen ekstra fin med store, selvklebende navnelapper. Bla deg igjennom det store utvalget av fargerikt, lekent og nydelig design. Her har du praktiske og estetiske kvaliteter samlet i ett enkelt produkt – tingene blir gøyere å se på, og det er ingen tvil om hvem de tilhører.

Store navnelapper – flere størrelser

Ekstra store navnelapper, men også ekstra kule navnelapper. Hvorfor, spør du? Fordi de kommer i flere størrelser! Du får sirkler, kvadrater og rektangler i en deilig miks, hvor kult er ikke det! Merking av eiendeler blir både gøyere, livligere og mer kreativ med disse fine merkelappene.

Perfekte til store ting

Store navnelapper er perfekte til de større tingene, eksempelvis ski, fotball, bøker, akebrett og drikkeflaske. De er enkle å påføre, fine å se på og ikke minst synlige også på avstand. Hjelp barna med å skille på mitt og ditt med en tydelig og gøyal navnelapp. Enklere blir det ikke!