HjemVeggdekorSkyer

Veggdekor: Skyer

Skap et harmonisk barnerom med skyer i duse fargetoner. Selvklebende veggdekor i tre forskjellige paletter. Hvert sett inneholder 25 skyer i ulike størrelser.

kr 195 per sett

Dette er elementene som følger med i settet

La deg flyte av sted til drømmeland i et rom fylt av fjærlette skyer. Disse skyene i duse fargetoner gir en myk touch til ethvert soverom. Veggdekoren fungerer som klistremerker og kan enkelt festes der du måtte ønske.

Hvert sett inneholder 25 selvklebende skyer i ulike størrelser, hvor de største skyene er cirka 13 x 7 cm og de minste er cirka 7 x 4 cm. Velg mellom tre forskjellige fargepaletter.

Har du en dør som også trenger en fornying? Ta en titt på vår personlige dørdekor i ulike motiver.

Slik fester du dekoren på veggen:

  • Sørg for at veggen er ren, tørr og fri for fett og støv
  • Dra de ulike dekorelementene forsiktig av arket og plasser dem der du måtte ønske.
  • Stryk over dekoren med hånden for å fjerne eventuelle luftbobler.

Vår veggdekor fungerer som et klistremerke og kan klistres på alt fra vegger til skap, kommoder og andre møbler. Den fester seg lett på ulike overflater, både glatte og lett teksturerte, og er laget av et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker.

Veggdekoren kan enkelt flyttes eller fjernes, dersom du skulle ønske det. Alt du behøver å gjøre er å forsiktig dra dekoren av overflaten og feste den tilbake på originalemballasjen fra Askeladden Navnelapper eller på et bakepapir.