Hopp til innhold
HjemVeggdekor barneromLuftballonger

Veggdekor: Luftballonger

Drømmende fine luftballonger til barnerommet. Velg mellom ulike farger.

Velg et fargetema

Veggdekor: Luftballonger
kr 199
Total
kr 199
1

✓ 100% fornøydgaranti
✓ Lett å feste og lett å fjerne
✓ Etterlater ingen merker

Tilbake til Veggdekor barnerom

Forhåndsvisning av Veggdekor: LuftballongerForhåndsvisning av Veggdekor: Luftballonger
Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Åh, som vi elsker luftballonger! Med denne veggdekoren kan barnerommet forvandles til en himmelsk eventyrverden. Hvert sett består av fire store og fire små luftballonger, i tillegg til mindre dekorelementer som skyer og fugler. Veggdekoren er selvklebende, slik at de ulike elementene lett kan flyttes og plasseres der du måtte ønske.

Hvert sett av denne selvklebende veggdekoren består av 12 elementer i ulike størrelser. De største elementene er cirka 14 x 14,6 cm og de minste er cirka 5 x 1,5 cm. Vår veggdekor i kombinasjon med dørdekor gjør drømmeverdenen på barnerommet enda mer komplett. Og du, vi har også luftballonger som motiv på våre navnelapper og store navnelapper.

Slik fester du dekoren på veggen:
• Sørg for at veggen er ren, tørr og fri for fett og støv.
• Dra de ulike dekorelementene forsiktig av arket og plasser dem der du måtte ønske.
• Stryk over dekoren med hånden for å fjerne eventuelle luftbobler.

Vår veggdekor fungerer som et klistremerke og kan klistres på alt fra vegger til skap, kommoder og andre møbler. Den fester seg lett på ulike overflater, både glatte og lett teksturerte, og er laget av et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker.

Veggdekoren kan enkelt flyttes eller fjernes, dersom du skulle ønske det. Alt du behøver å gjøre er å forsiktig dra dekoren av overflaten og feste den tilbake på originalemballasjen fra Askeladden Navnelapper eller på et bakepapir.