Hopp til innhold
HjemBursdagskort

Bursdagskort

Velg tema

Bursdagskort: Stay Cool (10 stk.)
79,00 kr
Total
79,00 kr
1

Nydelige bursdagskort til barnebursdager, far- og morsdag, jubileum og andre anledninger. Hver pakke inneholder 10 kort med 10 ulike motiver. Kortenes størrelse er 9 x 14 cm.

✓ Premium papir
✓ Høykvalitetstrykk
✓ 100% fornøydgaranti

Bursdagskort: Stay Cool (10 stk.) 1/6
Bursdagskort: Stay Cool (10 stk.) 2/6
Bursdagskort: Stay Cool (10 stk.) 3/6
Bursdagskort: Stay Cool (10 stk.) 4/6
Bursdagskort: Stay Cool (10 stk.) 5/6
Bursdagskort: Stay Cool (10 stk.) 6/6
Kvalitetstrykk
Premium papir
Til alle anledninger
Stort utvalg

Åh, mangler du stadig bursdagskort og føler at du aldri har tid til å finne de perfekte gratulasjonskortene? Frykt ikke! Nå kan du la bekymringene ligge og heller lene deg tilbake mens kortene kommer rett hjem i din postkasse. Så smart, ikke sant?

Hver temapakke inneholder 10 kort med 10 ulike motiver. Du kan velge mellom superkule temaer som partydyr, skogsdyr, motor, blomster, enhjørninger og søtsaker. Vi har kort for enhver anledning – bursdager, mors- og farsdag, jubileer og merkedager. Kort sagt, du vil alltid være klar til å spre litt kjærlighet og glede når som helst på året.

Og har du sett disse sjarmerende og fargerike illustrasjonene på kortene? De er så fine at du vil ønske å ramme dem inn! Og vi har også navnelapper, plakater og andre spesialdesignede produkter som matcher kortene, så du kan spre enda mer av sjarmen rundt i hjemmet ditt.

Så hva venter du på? Finn din favoritt og få kortene dine levert rett hjem til deg!