Hopp til innhold
HjemBloggGavetips til morsdagen

Gavetips til morsdagen

Tips til morsdag - morsdag gavetips, morsdagsgavePå jakt etter tips til morsdagen? Da har du kommet riktig sted. Vi har samlet opp 11 hyggelige gavetips og aktiviteter til deg som skal lage en ekstra fin dag til mor. Enten du skal gjøre stas på mor, bestemor, oldemor, svigermor, eller hvem enn som står ditt hjerte nært. Kjærlighet og omtanke håper vi florerer hver dag uansett – men på morsdagen er det hyggelig med en liten ekstra oppmerksomhet. Tipsene håper vi bidrar til en superkoselig dag for både store og små. Dette er gavetips til morsdagen som kommer fra hjertet, og best av alt – tipsene omhandler gaver og aktiviteter som kan gis bort for en rimelig penge, eller helt gratis.

1. Frokost på sengen

Den koselige klassikeren! Start morsdagen med mammas frokostfavoritter og gi en herlig start på morgenen.

Tips til koselig morsdag frokost - morsdag gavetips, morsdagsgave

2. Bak favorittkaken

Overraske med favorittkaken, eller kanskje lage den sammen? Her er en kreativ og supersøt vri på den klassiske ostekaken: Ostekake med gelé hjerter. Kan også selvfølgelig lages til Valentines eller en annen dag du føler deg ekstra hjertelig.

3. Et avslappende gavetips til morsdagen

Gi mamma en god massasje eller pjuske litt på armen. Både avslappende og koselig.

4. Være kreative sammen

Tegne, fargelegge eller lage? Det er så koselig å sette seg ned på kjøkkenbordet å la kreativiteten utfolde seg. Kanskje det er gøy å tegne mamma?
Fargeleggbart kort i sort/hvitt: Last ned

Fargeglade kort til morsdag - morsdag gavetips, morsdagsgave

5. Gi et kompliment

Fortell mammaen din hvorfor hun er den aller beste mammaen i hele verden.

6. Pakk med niste og ta en tur i skogen

Pakk sekken med alt som er godt – og nyt en aktiv dag i skog og mark.

7. Ti ting jeg elsker ved deg

Last ned spesiallaget A4 kort fra oss og print ut. Kortet er helt gratis å laste ned. Kan lastes ned i med to forskjellige fargealternativ, i tillegg til i sort/hvitt. Kortene er nedlastbare PDF-filer og og du kan laste ned gratis så mange du bare vil.

Rosa og lilla kort: Last ned

Blått og gult kort: Last ned

Fargeleggbart kort i sort/hvitt: Last ned

Tips til søte og hyggelige kort til morsdag - morsdag gavetips, morsdagsgave

8. En gøyal skattejakt

Ha det artig med lek, og lag en skattejakt (inne eller ute) hvor mamma må følge hintene som er lagt ut. Lag en rebus, bruk post-it lapper som hint, eller gjør det enklere for de små ved å leke «Tampen brenner». Kanskje premien er mammas favorittgodis?

9. En tur ned memory lane

Fyll en notatbok med deres favorittminner. Tenk så langt tilbake som du klarer, og skriv ned store og små ting dere har delt sammen. Lim inn bilder i boken eller tegn minnene som du ønsker å ha med.

10. Gi en skikkelig god klem

Det er mye kjærlighet i en god, lang og koselig klem.

11. Lag et hjertekort

Et hjertekort til den som står ditt hjerte nært. Skriv ned fine ord som beskriver mamma. Se video og tips og hvordan lage her.

Hjertekort til morsdag - morsdag gavetips, morsdagsgave

Gavetips til morsdagen

Lek, moro, avslapning, kjærlighet og omtanke – det er forhåpentligvis en fin oppskrift til en vellykket morsdag.

Vi håper dere likte tipsene, og at dere fikk inspirasjon til aktiviteter og gavetips til morsdagen (eller hvilken som helst annen dag selvfølgelig) ❤️

 

Siste innlegg fra bloggen