HjemBloggValentinsdagen for barn og voksne

Valentinsdagen for barn og voksne

14. februar er kjærlighetens dag! Valentines kommer ofte litt brått på og det kan være mye forventninger knyttet til denne dagen. Den er elsket (og mindre elsket) av både barn og voksne. Valentinsdagen trenger nødvendigvis ikke å bestå av roser, smykker og overdådige gaver – men heller gi noe som kommer fra hjertet.

Gi et kort som gave på Valentinsdagen til barn eller voksen – venn eller kjæreste. Det settes nok varmt pris på hvem enn du ønsker å gi en liten oppmerksomhet til. Vi har laget et hjertekort som passer like godt å gi bort til Valentinsdagen, Morsdagen eller hvilken som helst dag. Kortene kan lages i barnehagen, hjemme eller hvor enn du har tilgang på et papir som kan brettes og bittelitt tid til overs for å lage kortet. Følg de enkle stegene under, og prøv deg du også 😊

Hvordan lage et hjertekort til Valentinsdagen til både barn og vokse?

Følg disse enkle stegene for et kreativt, enkelt og søtt kort.

  • Finn frem et ark, papp, eller noe brettbart. Lag en kvadrat ut av materialet. Vi anbefaler 15 x 15 cm størrelse – men du kan selvfølgelig lage i den størrelsen du ønsker.
  • Brett kvadraten i to diagonalt, slik at du lager en trekant.
  • Åpne kvadraten og lag tilsvarende brettekant langs den andre siden.
  • Deretter åpner du kvadraten igjen, og bretter to tupper over hverandre som vist på bildet under.
  • Så tar du de andre ubrettede tuppene, og bretter oppover samme vei.
  • Du har nå nesten et ferdigbrettet hjerte, men for å mykne kantene, så lager du fire små flapper for å få en mer rund form på øverste del av formen.
  • Vipps så er du ferdig! Fest en stor navnelapp for det lille, ekstra touchet.

Skriv gjerne inn gode ord og beskrivelser til den som skal få kortet og voilà – fiks ferdig kort lagd på null komma niks 😍

Valentinsdagen

Siste innlegg fra bloggen