HjemBlogg17. mai-inspirasjon

17. mai-inspirasjon

17. mai kake med tre lag

Ja, 17. mai er vi så glade i ❤️ Barnas dag og den beste dagen i året for mange. I år blir dagen noe annerledes, men vi skal fortsatt rope hurra, kose oss og ha en strålende fin dag med aller nærmeste familie. I den forbindelse har vi samlet sammen 17. mai inspirasjon med tips og bilder til feiringen av vår kjære grunnlovsdag.

dekorasjoner til bord

Forberedelser

Nydelige hjem dekorert i rødt, hvitt og blått – det er noe fantastisk ved det. Vi inspireres av selvplukkede blomster, bordkort på sugerør og flotte brettede servietter med en ekstra detalj. Hjemmelaget pynt med perle-flagg syntes vi også er helt nydelig, og det er en super måte å inkludere barna i pyntingen.

brette servietter og lage bordkort

@creativefun4you

 

Perle flagg til 17. maiMåltider og masse digg

Vi gleder oss til et smashing frokostbord med alles favoritter, kaker, is og desserter. Er det en dag man tillater seg å bli ekstra mett, er det vel på 17. mai? Dette er dagen for bugnende frokostbord, majestetiske pavlovaer og ti tusen iskremer. Og selvfølgelig nugattien for de som har det som favoritt. En av de kuleste og og diggeste oppskriftene vi vet om er panacotta og gelé i glass. Det krever litt tid, fordi man må vente på at hvert lag stivner – men det blir et fantastisk flott resultat.

Gele i norges fargerLeker og aktiviteter

Tradisjonelle leker som potetløp, boksekast og sekkeløp er superstas, og dette er noe vi kan få til selv om det ikke arrangeres på skolene. Ta vare på hermetikkbokser frem mot 17. mai og spraylakker de – så har du et superfint touch med en gang. Bruk søppelsekker til sekkeløp og poteter og skjeer har du garantert til et potetløp i hagen. Noe som er ekstra gøy å gjøre hvis været tillater det er å leke med såpebobler! Oppskrift for såpebobler finner du her.

spraylakker hermetikkbokser til boksekastDiplom for heder og ære

Medvirkning til leker fortjener et flott diplom! Derfor har vi har spesiallaget et fargerikt diplom som kan lastes ned og deles ut til alle og enhver som har gitt en innsats til årets leker.

Last ned diplom til barneleker

Selv om dagen ikke skal feires på vanlig vis med store folkemengder og korpsmusikk – så skal bunadskjorten strykes, finstasen på, bordet dekkes og vi skal nyte dagen fra start til slutt. Vi håper dette gav deg litt 17. mai inspirasjon og at dagen blir fantastisk for alle uansett hvordan den feires. Enten den feires hjemme med eller uten finstasen, til fjells i skiløypa, eller på det viset dere syntes er aller best. Uansett håper vi at du og hele familien blir litt for mett på is og godis.

Is på 17. mai

Har du fått med deg gjesteinnlegget fra @kreativhverdag.no? Klikk deg inn og les hennes tanker om årets 17. mai. Hun forteller om tradisjoner, forberedelser, og leker til en litt annerledes 17. mai.

Hipp hipp hurra!

fargerike bunader og 17.mai

Siste innlegg fra bloggen

Laster inn..