HjemPlakater barneromRobot

Plakater: Robot

Velg størrelse

Velg ramme

Plakat
kr 169
Ramme
kr 0
Total
kr 169
1

Tilbake til Plakater barnerom

Forhåndsvisning av Plakater: Robot symboler
Forhåndsvisning av Plakater: Robot symboler
Forhåndsvisning av Plakater: Robot symboler

Barn har alltid latt seg fascinere av roboter som snakker og beveger seg som mennesker. Våre morsomme plakater med roboter vil ikke bare vekke barnas nysgjerrighet, de vil også få dem til å smile hver gang de går inn på rommet sitt.

Plakatene kan bestilles i to størrelser: 30 x 40 cm eller 50 x 70 cm. Velg ditt favorittmotiv eller kombiner flere plakater for best effekt.

Lei av kjedelige barnerom? Med vår selvklebende dørdekor, veggdekor og høydemåler kan du skape et unikt barnerom med robottema.

Gi rommet en personlig touch
Vekk med nakne og uinspirerende vegger! Å henge opp plakater er et effektivt virkemiddel for å gi rommet en personlig touch. Askeladden tilbyr et rikt utvalg plakater som gjør det enkelt å tilsette litt farge og spenning til barnerommet.

Miks og match – slik du måtte ønske
Har barnet mange hobbyer? I likhet med oss voksne, ønsker barn at rommet skal gjenspeile interessene deres. Noe av det beste med våre plakater er at alle er designet i samme stil, slik at du enkelt kan kombinere plakater på tvers av de ulike seriene om du skulle ønske det.

Vanskelig å velge? Ta alle!
Vil du dekorere alle rommets vegger, eller ønsker du å skape et fokuspunkt? Plakater med ulike motiver og størrelser skaper interesse og gjør rommet ditt helt unikt. Gjennom å gruppere flere bilder på en vegg, får rommet et helt spesielt uttrykk.

Plakater for store og små
Jo yngre barna er, jo enklere kunst liker de. Mens smårollinger trives med enkle og lett gjenkjennelige figurer, som favorittdyrene sine, ønsker større barn gjerne plakater med litt flere detaljer. Hos Askeladden får du begge deler! Flere av våre plakater kommer dessuten med lærerike tekster, til stor glede for alle kunnskapshungrige barn.