HjemDørdekor barneromRobot

Dørdekor: Robot

Forhåndsvisning av Dørdekor: Robot
kr 169 per sett
0 / 17
0 / 17

Velg tema

Forhåndsvisning av Dørdekor: Robot

✓ 100% fornøydgaranti
✓ Lett å feste og lett å fjerne
✓ Etterlater ingen merker

Tilbake til Dørdekor barnerom

Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

La våre glade og vennlige roboter inspirere til fantasifull lek på barnerommet. Alle barn som drømmer om å en gang få sin egen robot, vil elske denne morsomme dørdekoren. Dørdekoren er selvklebende og fungerer som et klistremerke, slik at den enkelt kan festes på døren inn til barnerommet.

Settet består av et banner hvor du kan få din personlige tekst, et hovedmotiv og flere små dekorelementer som lyspærer. Dørdekoren kommer i flere varianter og farger, velg den du synes passer best.

Ønsker du å skape en hel robot-verden på barnerommet? Ta en titt på vår kule veggdekor, høydemåler og plakater i samme tema.

Dørdekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker. Den er derfor veldig enkel å feste og kan lett fjernes igjen dersom du skulle ønske det.

Slik fester du dekoren på døren:

• Sørg for at døren er ren, tørr og fri for fett og støv.
• Dra de ulike dekorelementene forsiktig av arket og fest dem der du ønsker å plassere dem på døren.
• Pass på at du fortløpende gnir ut eventuelle luftbobler med hånden.

Dersom det ikke skulle bli helt perfekt på første forsøk, er det ikke noe problem å fjerne dekoren igjen og plassere den på nytt et annet sted. Alt du da behøver å gjøre, er å forsiktig dra dekoren av overflaten. Du kan også feste den tilbake på originalemballasjen fra Askeladden Navnelapper eller på et bakepapir, inntil du har funnet et egnet sted.

dørdekor ninja