HjemBloggNavnelapper til sportsutstyret

Navnelapper til sportsutstyret

Navnelapper og merkelapper til sportsutstyr

I flere familier fylles dagene med forskjellige former for fysisk aktivitet. Fotballtrening her, og ski-trening der. Løping i skogen, eller turn i hallen. Det finnes noe for alle, og vi heier på fysisk aktivitet! Idrett og aktivitet gir økt helsegevinst, og for mange gir det økt sosialisering og mestring i hverdagen.

Merking av sportsutstyret med navnelapper

Med aktivitet i fokus, fører det ofte med seg et behov for nødvendig utstyr. Enten det er en haug med identiske drikkeflasker og baller på håndballcupen, eller bagen og skoene til løpetreningen. Eller hva med alle de skiparene som står på rekke og rad i nederst av alpinbakken? Aktivt utstyr er ofte kostbart, og ergerlig å miste. Navnelapper til sportsutstyret er en liten investering for både lommeboken og hverdagen. Navnelappene kan du designe slik du selv ønsker, og innen kort tid – dukker navnelappene opp i postkassen deres. Og som alltid, får du fri frakt hele veien hjem.

Heia sportsånden!

Som foreldre står vi sammen på sidelinjen og heier frem våre kjære. Idretten kan bringe frem stort engasjement, og samtidig føre med seg nederlag. En av de største oppgavene som idrettsforeldre er å støtte oppturer og nedturer. Enten det er som trener, heiagjeng, sjåfør, vaskehjelp, kokker eller ved daglig koordinering.

Det kan være ganske utfordrende å få kabalen til å gå opp med alle aktivitetene barna våre holder på med. Det hoper seg opp, og det kan virke umulig å rekke alt man skal rekke. Er det virkelig bare 24 timer i døgnet? Men som de superheltene vi er, så får vi det til på utrolig vis. Og heldigvis gjør vi det med glede. All aktiviteten og opplevelsene som våre små får ut av idretten, er enormt verdifull. Heia alle utøvere, foreldre og heia den gode sportsånden!

Perfekte navnelapper og merkelapper til sportsutstyrDen selvstendige treningen

Aktivitet omhandler mer enn lagsporten og mange finner enorm stor glede i selvstendig aktivitet og individuell idrett. Enten det er på løpetur, på treningssenteret eller i skisporet. Bevegelse og aktivitet er fantastisk for kropp og sjel. Det er ikke uten grunn at daglig fysisk aktivitet anbefales for alle, uansett alder.

Utstyr på handlelisten

Til aktivitet og idrett øker behovet for utstyr tilpasset aktiviteten man holder på med. Det er ingen hemmelighet at slikt utstyr påvirker lommeboken. Utstyr er dyrt, og må ofte erstattes eller oppgraderes etter mye bruk og slitasje. I tillegg er det fort gjort å miste eller glemme det utstyret som vi har kjøpt inn. Det som kan være lurt for å holde på det utstyret vi har, er å passe på at vi ikke mister det. Hvordan, tenker du? En god investering er å merke utstyret med navnelapper. Med navnelapper til sportsutstyret, er du sikker på at det kommer hjem til rett eier.

Våre vannfaste, slitesterke klistrelapper er perfekt for aktive familier. Merkelapper passer ypperlig til sportsbagen, i tillegg til utstyr som uniformer, sko og vannflasker. Lag personlige navnelapper med ditt barns navn og klistre rett på utstyret.

Visste du at du også kan merke ditt eget sportsutstyr? Enten voksen eller barn – bør du også ta vare på det som er ditt.

Personlige navnelapper og merkelapper til sportsutstyr

Øyeblikkene

Det er så fantastisk med ekte idrettsglede. Enten det gjelder smårollinger som sparker fotballen på den grønne fotballbanen – eller Klæbo som klyver over målstreken på vinterarenaen. Det er disse små og store magiske øyeblikkene som idretten handler om.

Siste innlegg fra bloggen

Laster inn..