Hopp til innhold
HjemBloggHvilke navnelapper er best i test?

Hvilke navnelapper er best i test?

Navnelapper best i test

Få ting er så kjedelig som å bruke penger på noe som ikke helt lever opp til forventningene våre, men når du bestiller ting på nettet er det dessverre fort gjort å gå på en smell. Fordi du ikke har mulighet til å selv se og ta på det du ønsker å kjøpe, er du som forbruker ofte avhengig av å lese hva andre synes om produktene før du kjøper dem.

Dette gjelder i aller høyeste grad også navnelapper som brukes til merking av klær og eiendeler. Markedet flommer nemlig over av merkelapper fra ulike tilbydere, hvordan kan du vite hvor du skal legge pengene dine?

Anmeldelser av navnelapper

Trustpilot har de siste årene seilet opp som en av de mest troverdige sidene for å finne brukeranmeldelser. Nettstedet ble grunnlagt i Danmark i 2007, men finnes i dag tilgjengelig over hele verden.

En av årsakene til at Trustpilot har fått en slik posisjon, er at de har et stort antall verifiserte anmeldelser. Dette er anmeldelser som er gitt av forbrukere som faktisk har vært i kontakt med den aktuelle bedriften som selger produktet eller tjenesten. Å legge igjen en anmeldelse er gratis for forbrukerne, og nettstedet jobber aktivt for å forhindre falske anmeldelser.

Askeladden Navnelapper er stolte over alle anmeldelser som blir lagt igjen om oss på Trustpilot, og vi jobber hardt for at våre kunder skal ha den aller beste opplevelsen fra start til slutt. Rask levering og god kvalitet, er to egenskaper som er gjengangere i anmeldelsene fra våre kunder. Tusen takk!

Beste navnelapper

Test av navnelapper

Et annet viktig verktøy for alle som handler varer på nett, er det som kalles forbrukertester. Noen ganger kan dette dreie seg om tester av et spesifikt produkt, andre ganger er det tester hvor man sammenligner samme type produkt fra ulike tilbydere. Ofte settes det opp en rekke kriterier, som hvert produkt eller nettbutikk vurderes ut ifra.

Før du tar steget og kjøper et produkt som kåres til «best i test», er det viktig at du tar en nærmere titt på hvem det er som har utført testen. Her er det nemlig en del fallgruver man kan gå i, da det dessverre finnes useriøse aktører som kun foretar tester i markedsføringsøyemed.

Blogger og andre nettsteder får ofte tilbud om å teste enkelte produkter, noe som både er positivt for bedriftene som får omtale og for forbrukerne som får kjennskap til nye produkter. Men for at testen skal være troverdig, bør det komme tydelig frem dersom vedkommende som har testet produktet har fått honorar for å teste det.

Nå er det selvsagt slik at enkelte mennesker klarer å være ett hundre prosent nøytrale i en slik situasjon, men de fleste av oss vil nok, uansett om vi ønsker det eller ei, bli litt farget av at vi har fått betalt. Den som har foretatt en betalt test bør derfor tydelig merke innlegget med at testen er sponset, slik at du som forbruker kan ta dette i betraktning når du gjør ditt valg.

Det finnes heldigvis også en rekke nøytrale nettsteder som foretar tester, guider og undersøkelser av ulike slag. Dette kan for eksempel være nettsteder drevet av uavhengige interesseorganisasjoner for forbrukere eller redaksjonelle aviser og magasiner. Ulempen med disse testene er at de ikke alltid er like lette å finne i internettjungelen, da de ofte drukner i sponset innhold når du søker etter dem. Det kan derfor være bedre å oppsøke disse nettsidene direkte og bruke søkefunksjonen på siden for å se om de har utført tester på det produktet du ønsker å kjøpe.

Navnelapper av god kvalitet

Hvilke egenskaper bør så en god navnelapp ha? God kvalitet er et av de viktigste kriteriene i de fleste tester og anmeldelser av merkelapper. En navnelapp bør være laget i et slitesterkt materiale som sitter godt og som ikke faller av etter kort tids bruk. Det er også viktig at selve motivet og teksten på navnelappen er like lett å lese etter måneder med røff bruk, og at teksten ikke slites bort etter mange runder i vaske- eller oppvaskmaskinen.

En god navnelapp bør også være allsidig. Det vil si at du skal kunne bruke samme type navnelapp på ulike produkter, alt fra klesplagg til eiendeler som vannflasker og sykler.

Askeladden Navnelapper har flere ganger fått gode tilbakemeldinger og blitt utropt til vinner og best i test når det gjelder vurdering av kvalitet. I en stor undersøkelse gjennomført av Dinside i 2017, var konklusjonen at våre merkelapper var blant de som satt best fast etter å ha blitt vasket 20 ganger i oppvaskmaskin (plastgjenstander) og 10 ganger i vaskemaskin på 40 grader (klær).

best i test navnelapper

Et godt design er viktig i valget av navnelapper

Men det er slett ikke bare kvalitet som er viktig når man skal bestemme seg for hvilke navnelapper man skal kjøpe. Fint design og en pålitelig leverandør kommer også høyt oppe på listen over kriterier hos de aller fleste forbrukere.

Nettstedet har Hjemoghage.no en test hvor de bestilte navnelapper fra fire ulike leverandører. I sin test fokuserte de mest på hvilke design man kunne velge mellom, hvor brukervennlig nettsidene var og hvor smidig de opplevde selve kjøpsprosessen av navnelappene.

Mange fine design og brukervennlig nettside er noe av det viktigste for oss i Askeladden Navnelapper, vi ble derfor ikke overrasket over at dette var en av de faktorene som ble trukket frem i vår favør. Med flere hundre forskjellige design å velge mellom, er det nesten umulig å ikke finne en figur eller et motiv du liker. Hos oss har du også stor valgfrihet når det kommer til valg av bakgrunner og tekstfarger.

De ulike leverandørene ble også vurdert ut ifra hvor raskt det tok fra bestillingen ble gjort, til navnelappene ankom postkassen. Rask levering er noe av det vi streber etter og vanligvis vil man kunne forvente å motta navnelappene innen cirka tre til fire arbeidsdager. Askeladden Navnelapper fikk også plusspoeng for at navnelappene ble levert i et lite og hendig etui, noe som ifølge de som utførte testen er bra fordi det gjør det enkelt å holde styr på merkelappene.

Redaksjonen i Hjemoghage.no satte også pris på at man hos Askeladden Navnelapper har mulighet til å bestille navnelapper med motiver av kjente figurer. Hos oss finner du mange av barnas favorittkarakterer fra tv og film, som Mummi, Peppa Gris og Bamse, noe som var en medvirkende årsak til at vi også denne gangen ble best i test innen navnelapper.

navnelapper med mange motiver

Test navnelappene selv

Nøytrale forbrukertester og verifisert anmeldelser til tross, det aller beste du som forbruker kan gjøre er å teste produktet selv. Seriøse leverandører bør gi deg muligheten til å returnere varer du ikke er fornøyd med.

For oss i Askeladden Navnelapper er det viktig at kundene våre er fornøyde og vi strekker oss langt for å sørge for nettopp dette. Vi har derfor en fornøydgaranti som innebærer at du alltid kan returnere produktene til oss, dersom du ikke skulle være helt fornøyd.

best i test navnelapper - fornøydgaranti

Fem tips når du skal bestille navnelapper:

  1. Velg en karakter eller figur du vet barnet ditt liker. Dette vil gjøre det lettere for barnet å kjenne igjen navnelappen sin, noe som er spesielt lurt dersom barnet ikke har lært seg å lese ennå.
  2. Velg en skrifttype som er enkel å lese.
  3. Unngå lys skrift på lys bakgrunn og mørk skrift på mørk bakgrunn, da det gjør det vanskeligere å lese.
  4. Finn riktig navnelapp til ditt bruk. Selvklebende navnelapper sitter godt på det meste, men til hjemmestrikkede plagg eller andre klær uten innsydd vaskelapp, kan det være lurt å velge navnelapper som strykes på.
  5. Velg en navnelapp som tåler røff bruk og mange vask.

beste navnelapper

Siste innlegg fra bloggen