HjemBloggSlik merker du klær og utstyr

Slik merker du klær og utstyr

Pssst… har du fått med deg barnefamiliens aller beste tips? Merking av klær og utstyr!

En navnelapp på personlige eiendeler er veldig nyttig for både store og små. Merking av klær og utstyr med navnelapper gir barnefamilien mer oversikt og orden i den ellers så nydelige, kaotiske hverdagen:

Tips for merking av klær

  • Design navnelappen slik at den er unik og lett gjenkjennelig
  • Til klær: fest navnelappen på kleslappen i tøyet
  • Til utstyr: fest navnelappen på en tørr og ren flate
  • Merk alt med navnelapper – alltid
  • Velg merkelappene som passer ditt behov
  • Velg mellom selvklebende navnelapper, strykelapper, minilapper og store navnelapper

Som forelder har du kanskje blitt overrasket over hvor mye ting og tang som trengs til våre kjære små.

Jakker, sko, smokker, smekker, matbokser, vannflasker, leker – det kan føles som om listen aldri tar slutt! Hvordan skal man klare å ha oversikt over mitt og ditt, hans og hennes?

I over 20 år har vi levert kvalitetsprodukter til familier som trenger personlige merkelapper til klær og utstyr. Våre navnelapper tåler lek og moro i varme, vind og kulde – og er supre for de aktive smårollingene vi er så glade i.

Merking av klær går lett som en plett! Ta med barna og gjør tidsklemma om til kvalitetstid. Og det beste av alt – det er så fantastisk enkelt!

merking av klær med navnelapper

Ta av, sett på – så enkelt som så

Poff! Dagene flyr forbi! I virvelvinden av tette timeplaner med lekser, fritidsaktiviteter, bursdager, innkjøp og behov – er vi stadig på jakt etter hjelpemidler som kan forenkle hverdagen vår. Et must have for barnefamilien og et supert hjelpemiddel, er navnelapper til merking av klær og utstyr! Det er høyst nødvendig når nesten alle i barnehagen har lik matboks, kosebamse og utedress. Det er også enklere for barnet som kanskje ikke har lært seg å lese enda å kjenne igjen sin egen unike navnelapp. Ved å designe slik at barnet kjenner navnelappen, er det enklere for smårollingene å finne sitt eget utstyr.

Merking av klær og utstyr for hele familien

Livet rusler sin vante gang og barna våre vokser skyfort! Før vi egentlig legger merke til det selv, så må garderoben til barna plutselig byttes ut. Størrelser endres, nye plagg inn i klesskapet og nye sesonger står for tur. Det kan være utfordrende å få med seg hva som tilhører hvem. En stripete strømpebukse her, og en blå t-skjorte der – det er ikke alltid like lett å følge med. Merk tøyet så barnet (og de nydelige, tidvis vimsete foreldrene) henger med i svingene.

Forelder eller ei, vi voksne er ikke feilfrie.  Vi i Askeladden Navnelapper stiller oss gjerne først i køen og innrømmer at vi også har glemt igjen kakefatet på klassefesten en gang. Ikke minst også den mobilladeren som vi lånte bort til kollegaen, som nå er rotet bort. En navnelapp eller flere er en god investering til både mor, far, søster og bror. Små som store, merking av klær og utstyr hjelper til å holde orden i sakene – og gir større sjans for å få tilbake det som kanskje har blitt borte på veien.

navnelapper på vottene

Deilig følelse – eller hva? Når de gode, varme vintervottene som du hadde kjøpt til din datters bursdag plutselig dukker opp igjen. Merking tar null komma niks, mens tiden du bruker på å rushe ned på butikken for å kjøpe enda et par med votter til akedagen – er tid du heller kunne brukt på noe annet. Merk familiens klær og utstyr med navnelapper, og du vil spare deg selv for tid, penger og ekstra styr i hverdagen. Når alt kommer til alt, så er du er veldig glad for den tiden du brukte på å merke klærne med navnelapper.

Noen stemninger

  • Mobilladere! Hvor mange ganger er ikke den tingen som vi kanskje bruker mest i hverdagen blitt borte? Var det arbeidskollegaen som lånte den? Hvor ble den egentlig av?
  • Hva med å merke kakefatet til klassefesten? Så slipper du reise til IKEA enda en gang for å kjøpe det samme fatet på nytt.
  • Den perfekte gaven til babyshower/dåp! Gi bort ett sett med navnelapper til din gode venninne som har fått klær og utstyr til sin baby som må merkes.
  • Hele storfamilien er på besøk, og barna skal ut å leke. Ikke alle har med seg lue og votter, og låner av dere. Det føles da godt å vite at du har merket alt av tøyet, slik at du får det tilbake.

Klar, ferdig, merk 😃

Siste innlegg fra bloggen

Laster inn..