HjemPlakater barneromDrøm søtt

Plakater: Drøm søtt

Velg størrelse

Velg ramme

Plakat
kr 169
Ramme
kr 0
Total
kr 169
1

Tilbake til Plakater barnerom

Forhåndsvisning av Plakater: Sky med dråper
Forhåndsvisning av Plakater: Sky med dråper
Forhåndsvisning av Plakater: Sky med dråper

Med sine magiske krefter kan enhjørningen forvandle ethvert kjedelig rom til en fabelaktig eventyrverden. For hvem blir vel ikke glad i et rom fylt av fargerike enhjørninger? Sammen med motiver som regnbuer, måner, skyer og stjerner, er denne plakatserien med på å skape den fortryllende stemningen mange barn ønsker seg på rommet sitt.

Plakatene kan bestilles i to størrelser: 30 x 40 cm eller 50 x 70 cm. Serien består av 12 forskjellige plakater som kan kombineres på kryss og tvers akkurat slik du måtte ønske.

Gi rommet en personlig touch
Vekk med nakne og uinspirerende vegger! Å henge opp plakater er et effektivt virkemiddel for å gi rommet en personlig touch. Askeladden tilbyr et rikt utvalg plakater som gjør det enkelt å tilsette litt farge og spenning til barnerommet.

Miks og match – slik du måtte ønske
Har barnet mange hobbyer? I likhet med oss voksne, ønsker barn at rommet skal gjenspeile interessene deres. Noe av det beste med våre plakater er at alle er designet i samme stil, slik at du enkelt kan kombinere plakater på tvers av de ulike seriene om du skulle ønske det.

Vanskelig å velge? Ta alle!
Vil du dekorere alle rommets vegger, eller ønsker du å skape et fokuspunkt? Plakater med ulike motiver og størrelser skaper interesse og gjør rommet ditt helt unikt. Gjennom å gruppere flere bilder på en vegg, får rommet et helt spesielt uttrykk.

Plakater for store og små
Jo yngre barna er, jo enklere kunst liker de. Mens smårollinger trives med enkle og lett gjenkjennelige figurer, som favorittdyrene sine, ønsker større barn gjerne plakater med litt flere detaljer. Hos Askeladden får du begge deler! Flere av våre plakater kommer dessuten med lærerike tekster, til stor glede for alle kunnskapshungrige barn.