Hopp til innhold
HjemHøydemåler til barnTre

Høydemåler: Tre

Forhåndsvisning av Høydemåler: Tre
349 kr per sett
0 / 20
0 / 20

Skap skogsmagi på barnerommet og la barnet ditt vokse «like høyt som et tre».

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total høyde ved oppsett på veggen er 177 cm. Bredde 40 cm.

Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Å la barna få følge med på hvor raskt de vokser, er både lærerikt og morsomt. Ta litt av skogen inn på barnerommet og la barnet ditt vokse «like høyt som et tre» med denne herlige høydemåleren.

Dette settet inneholder en selvklebende høydemåler og flere små dekorelementer med skogen som tema. Høydemåleren fungerer som et klistremerke og kan enkelt festes på vegger, dører og skap. Treet, som er det største dekorelementet i denne pakken, er 177 cm langt og 40 cm bredt.

Du kan også få høydemåleren med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke skader veggen. De sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Høydemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for å få et nøyaktig mål bør du derfor plassere høydemåleren i riktig høyde på veggen. Sørg for at avstanden fra gulvet og opp til den nederste markøren på målelinjen er 50 cm. Fortvil ikke om det skulle bli feil på første forsøk, klistremerkene kan lett fjernes eller flyttes i ettertid og de etterlater ingen merker på veggen.

Ønsker du å dekorere barnerommet med flere elementer fra skogens rike? Ta en titt på vår dørdekor og veggdekor i samme tema.

Høydemåler til barnerommet - tre
Høydemåler til barnerommet - tre
Høydemåler til barn - tre