Hopp til innhold
HjemHøydemåler til barnLilla superkids

Høydemåler: Lilla superkids

Forhåndsvisning av Høydemåler: Lilla superkids
kr 349 per sett
0 / 20
0 / 20

Små superhelter vokser superraskt! Hold styr på veksten med superkids høydemåler.

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total høyde ved oppsett på veggen er 140 cm. Bredde 28 cm.

Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Små superhelter synes å vokse raskere enn lysets hastighet, og med superkids lilla høydemåler blir det ekstra morsomt å følge med på veksten. Gi superhelt-rommet en ny dimensjon ved hjelp av våre fine høydemålere med superkids-motiv.

Hver pakke inneholder en selvklebende høydemåler og flere mindre dekorelementer som lyn og tekstbobler. Høydemåleren fungerer som et klistremerke og kan enkelt festes på vegger, dører og skap. Det største dekorelementet i denne pakken er den lilla linjalen som strekker seg mot himmelen, vi tilbyr også superkids høydemåler i grønt.

Høydemåleren kommer med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.
Dekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke skader veggen. Den sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Høydemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for å få et nøyaktig mål bør du derfor plassere høydemåleren i riktig høyde på veggen. Sørg for at avstanden fra gulvet og opp til den nederste markøren på målelinjen er 50 cm. Fortvil ikke om det skulle bli feil på første forsøk, klistremerkene kan lett fjernes eller flyttes i ettertid og de etterlater ingen merker på veggen.

Ønsker barnet seg et eget superrom? Ta en titt på vår kule veggdekor og dørdekor med superkids-motiv.

Høydemåler til barnerommet - superkids lilla
Høydemåler superkids lilla
Høydemåler til barn - superkids lilla