Hopp til innhold
HjemHøydemåler til barnGrønn superkids

Høydemåler: Grønn superkids

Forhåndsvisning av Høydemåler: Grønn superkids
kr 349 per sett
0 / 20
0 / 20

Se familiens lille superhelt strekke seg mot stjernene - og forbi!

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total høyde ved oppsett på veggen er 140 cm. Bredde 28 cm.

Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Vokser din lille superhelt i et intergalaktisk tempo? Mange foreldre vil nok kunne skrive under på at det ofte oppleves slik. Superkids grønne høydemåler gir barnets superrom det lille ekstra, samtidig som dere kan følge med på veksten.

Hvert sett inneholder en selvklebende høydemåler og flere små dekorelementer som lyn og tekstbobler. Høydemåleren fungerer som et klistremerke og kan enkelt festes på vegger, dører og skap. Det største dekorelementet i denne pakken er den grønne linjalen som strekker seg mot himmelen, vi tilbyr også superkids høydemåler i lilla.

Høydemåleren kommer med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.
Dekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke skader veggen. Den sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Høydemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for å få et nøyaktig mål bør du derfor plassere høydemåleren i riktig høyde på veggen. Sørg for at avstanden fra gulvet og opp til den nederste markøren på målelinjen er 50 cm. Fortvil ikke om det skulle bli feil på første forsøk, klistremerkene kan lett fjernes eller flyttes i ettertid og de etterlater ingen merker på veggen.

Elsker barnet ditt alt som har med superhelter å gjøre? Ta en titt på vår kule veggdekor og dørdekor med superkids-motiv.

Høydemåler til barnerommet - superkids grønn
Høydemåler superkids grønn
Høydemåler til barn - superkids grønn