Hopp til innhold
HjemHøydemåler til barnSkiftenøkkel

Høydemåler: Skiftenøkkel

Forhåndsvisning av Høydemåler: Skiftenøkkel
349 kr per sett
0 / 20
0 / 20

Se så stor jeg har blitt! Tøff høydemåler for den mekanikk-interesserte.

Se så stor jeg har blitt! Tøff høydemåler for den mekanikk-interesserte.

Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Mange barn elsker alt som har med mekanikk å gjøre! Med denne høydemåleren formet som et verktøy, kan du både gi barnerommet et tøft uttrykk og følge med på barnets vekst.

Høydemåleren passer ekstra godt i kombinasjon med vår veggdekor, plakatserie og dørdekor med robot-tema.

Settet inneholder en selvklebende høydemåler, samt flere små dekorelementer som lyn, skruer og hjerter. På skruene kan du også skrive inn dato for målingen.

Høydemåleren fungerer som et klistremerke og kan enkelt festes på vegger, dører og skap. Fastnøkkelen, som er det største dekorelementet i denne pakken, er 147 cm langt og 18 cm bredt.

Sett ditt personlige preg på høydemåleren gjennom å velge din egen tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller skader veggen. Den sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Høydemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for å få et nøyaktig mål bør du derfor plassere høydemåleren i riktig høyde på veggen. Sørg for at avstanden fra gulvet og opp til den nederste markøren på målelinjen er 50 cm. Fortvil ikke om det skulle bli feil på første forsøk, klistremerkene kan lett fjernes eller flyttes i ettertid og de etterlater ingen merker på veggen.

skiftenøkkel høydemåler
høydemåler skiftenøkkel
høydemåler skiftenøkkel