Hopp til innhold
HjemHøydemåler til barnRakett

Høydemåler: Rakett

Forhåndsvisning av Høydemåler: Rakett
kr 349 per sett
0 / 20
0 / 20

Se de søte små strekke seg etter stjernene i universet.

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total høyde ved oppsett på veggen er 187 cm. Bredde 37 cm.

Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Vokser barnet ditt i rakettfart? Med denne dekorative høydemåleren kan dere sammen følge med på at barnet «skyter i været».

Settet inneholder en selvklebende høydemåler og flere små dekorelementer med verdensrommet som tema. Høydemåleren fungerer som et klistremerke og kan enkelt festes på vegger, dører og skap. Raketten, som er det største dekorelementet i denne pakken, er 187 cm lang og 37 cm bred.

Du kan også få høydemåleren med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke skader veggen. De sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Høydemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for å få et nøyaktig mål bør du derfor plassere høydemåleren i riktig høyde på veggen. Sørg for at avstanden fra gulvet og opp til den nederste markøren på målelinjen er 50 cm. Fortvil ikke om det skulle bli feil på første forsøk, klistremerkene kan lett fjernes eller flyttes i ettertid og de etterlater ingen merker på veggen.

Ønsker du å dekorere hele barnerommet med raketter, planeter og stjerner? Skap ditt eget univers med vår populære dørdekor og veggdekor i samme tema.

Høydemåler til barnerommet - rakett
Rakett høydemåler
Høydemåler til barn - rakett