HjemHøydemålerRakett

Høydemåler: Rakett

Se de søte små strekke seg etter stjernene i universet.

0 / 20
0 / 20

Se de søte små strekke seg etter stjernene i universet.

kr 349 per sett

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total høyde ved oppsett på veggen er 187 cm. Bredde 37 cm.

Rakett høydemåler

Enestående

Basert på 12963 anmeldelser

For 27 timer siden

Supert produkt

Supert produkt. 👍 😉

Gjert Sundtveten
For 30 timer siden

Kjøp disse!

De beste navnelappene!

Lisa Mariel Solberg
For 31 timer siden

Kjempefornøyd med navnelappene

Jeg er kjempefornøyd med navnelappene fra Askeladden. De holder seg på tøyet gjennom bruk og vask. Mange fine design å velge mellom. Superraske levering.

Kristhild

Vokser barnet ditt i rakettfart? Med denne dekorative høydemåleren kan dere sammen følge med på at barnet «skyter i været».

Settet inneholder en selvklebende høydemåler og flere små dekorelementer med verdensrommet som tema. Høydemåleren fungerer som et klistremerke og kan enkelt festes på vegger, dører og skap. Raketten, som er det største dekorelementet i denne pakken, er 187 cm lang og 37 cm bred.

Du kan også få høydemåleren med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller skader veggen. De sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Høydemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for å få et nøyaktig mål bør du derfor plassere høydemåleren i riktig høyde på veggen. Sørg for at avstanden fra gulvet og opp til den nederste markøren på målelinjen er 50 cm. Fortvil ikke om det skulle bli feil på første forsøk, klistremerkene kan lett fjernes eller flyttes i ettertid og de etterlater ingen merker på veggen.

Ønsker du å dekorere hele barnerommet med raketter, planeter og stjerner? Skap ditt eget univers med vår populære dørdekor og veggdekor i samme tema.