Hopp til innhold
HjemHøydemåler til barnLama

Høydemåler: Lama

Forhåndsvisning av Høydemåler: Lama
349 kr per sett
0 / 20
0 / 20

Følg barnets vekst med denne sjarmerende og lodne lamaens langstrakte hals.

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total høyde ved oppsett på veggen er 147 cm. Bredde er 24 cm.

Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Hvem elsker vel ikke lamaer? Når de setter hodet på skakke, blinker med øynene og kommer med det som kan minne om små smil, er de simpelthen helt uimotståelige. Nå kan dette sjarmtrollet friske opp barnerommet, samtidig som den hjelper deg med å følge med på barnets vekst.

Vår supersøte lama-høydemåler fungerer som et klistremerke og kan festes direkte på veggen. Lamaen, som er det største elementet i pakken, er cirka 147 cm høy og 24 cm bred på det største. Settet kommer også med flere mindre dekorelementer.

Sett ditt personlige preg på høydemåleren gjennom å velge din egen tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller skader veggen. Den sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Høydemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for å få et nøyaktig mål bør du derfor plassere høydemåleren i riktig høyde på veggen. Sørg for at avstanden fra gulvet og opp til den nederste markøren på målelinjen er 50 cm. Fortvil ikke om det skulle bli feil på første forsøk, klistremerkene kan lett fjernes eller flyttes i ettertid og de etterlater ingen merker på veggen.