Hopp til innhold
HjemHøydemåler til barnHus

Høydemåler: Hus

Forhåndsvisning av Høydemåler: Hus
kr 349 per sett
0 / 20
0 / 20

Følg barnets vekst etasje for etasje, helt til topps!

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total høyde ved oppsett på veggen er 168 cm. Bredde 20 cm.

Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Se barnet ditt strekke seg mot himmelen med denne helt unike høydemåleren formet som et hus. Hvor mange etasjer har det blitt siden forrige måling? Følg utviklingen gjennom fotografier eller ved å skrive datoen for de ulike milepælene på høydemåleren.

Settet inneholder en selvklebende høydemåler og flere små dekorelementer som skyer og biler. Høydemåleren fungerer som et klistremerke og kan enkelt festes på vegger, dører og skap. Huset er det største dekorelementet i denne pakken.

Du kan også få høydemåleren med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke skader veggen. Den sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Høydemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for å få et nøyaktig mål bør du derfor plassere høydemåleren i riktig høyde på veggen. Sørg for at avstanden fra gulvet og opp til den nederste markøren på målelinjen er 50 cm. Fortvil ikke om det skulle bli feil på første forsøk, klistremerkene kan lett fjernes eller flyttes i ettertid og de etterlater ingen merker på veggen.

Trenger resten av barnerommet også en liten fornying? Ta en titt på vår veggdekor og dørdekor i ulike tema – vi har noe for enhver smak!

Høydemåler til barnerommet - hus
Høydemåler hus
Høydemåler til barn - hus