Hopp til innhold
HjemHøydemåler til barnRødt fyrtårn

Høydemåler: Rødt fyrtårn

Forhåndsvisning av Høydemåler: Rødt fyrtårn
349 kr per sett
0 / 20
0 / 20

Gi barnerommet en maritim touch med vår sjarmerende høydemåler formet som et fyrtårn.

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total høyde ved oppsett på veggen er 145 cm. Bredde 20 cm.

Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

La fyrtårnet vise vei! Følg barnets vekst med denne vakre, maritime høydemåleren.

Barn vokser raskt og plutselig har de strukket seg flere centimeter siden forrige måling. Med vår sjarmerende høydemåler formet som et fyrtårn, kan du både gi barnerommet en maritim touch og følge barnets utvikling.

Settet inneholder en selvklebende høydemåler, samt flere små dekorelementer som måne, skyer og fugler. Høydemåleren fungerer som et klistremerke og kan enkelt festes på vegger, dører og skap. Fyrtårnet, som er det største dekorelementet i denne pakken, er 145 cm langt og 21 cm bredt. Velg mellom rød og blå variant.

Sett ditt personlige preg på høydemåleren gjennom å velge din egen tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller skader veggen. Den sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Høydemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for å få et nøyaktig mål bør du derfor plassere høydemåleren i riktig høyde på veggen. Sørg for at avstanden fra gulvet og opp til den nederste markøren på målelinjen er 50 cm. Fortvil ikke om det skulle bli feil på første forsøk, klistremerkene kan lett fjernes eller flyttes i ettertid og de etterlater ingen merker på veggen.

Trenger resten av barnerommet også en liten fornying? Ta en titt på vår veggdekor og dørdekor i ulike tema – vi har noe for enhver smak!

Høydemåler fyrtårn
Høydemåler fyrtårn
Høydemåler fyrtårn