Hopp til innhold
HjemHøydemåler til barnFuglekasse

Høydemåler: Fuglekasse

Forhåndsvisning av Høydemåler: Fuglekasse
kr 349 per sett
0 / 20
0 / 20

Høyt oppe i treet, der fuglene bor. Fredfull høydemåler med fuglemotiv.

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total høyde ved oppsett på veggen er 148 cm. Bredde 30 cm.

Selvklebende
Enkle å flytte
Etterlater ingen merker
Stort utvalg

Bring den gode følelsen av ro og harmoni inn på barnerommet, ved hjelp av denne dekorative høydemåleren. Hvor lang tid tar det før barnet rekker helt opp til fuglekassen? Noter datoen for de ulike milepælene på høydemåleren, eller ta bilder av barnet stående ved siden av.

Settet inneholder en selvklebende høydemåler og flere små dekorelementer som humle, fugler og blomster.  Høydemåleren fungerer som et klistremerke og kan enkelt festes på vegger, dører og skap. Trestammen, som er det største dekorelementet i denne pakken, er 148 cm langt og 30 cm bredt.

Gi høydemåleren ditt personlige preg gjennom å velge din egen tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller skader veggen. Den sitter best på glatte overflater, men kan også fungere på lett teksturerte flater.

Høydemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for å få et nøyaktig mål bør du derfor plassere høydemåleren i riktig høyde på veggen. Sørg for at avstanden fra gulvet og opp til den nederste markøren på målelinjen er 50 cm. Fortvil ikke om det skulle bli feil på første forsøk, klistremerkene kan lett fjernes eller flyttes i ettertid og de etterlater ingen merker på veggen.

Trenger resten av barnerommet også en liten fornying? Ta en titt på vår veggdekor og dørdekor i ulike tema – vi har noe for enhver smak!

Høydemåler fuglekasse
Høydemåler fuglekasse
Høydemåler fuglekasse