HjemBloggVeggdekor – magi til barnerommet 

Veggdekor – magi til barnerommet 

Veggdekor med skogsdyr

Har du en liten en som elsker alt som er enhjørning? Eller som har totalt oppheng på bondegård og gårdsdyr? Gi barnet ditt drømmerommet! Fantasifull og fargerik veggdekor er en super måte å freshe opp og pynte overflater på en rask og enkel måte. Med et spennende utvalg av Wallstickers, finner barna helt sikkert sin favoritt. Med magiske detaljer tilfører dekoren en herlig stemning og skaper en inspirerende verden på barnerommet.  

Den selvklebende veggdekoren klistres enkelt på glatte og strukturerte overflater. Wallstickersene passer helt ypperlig til dører, skapdører, kommoder og forskjellige type vegger. Både tapet, fliser og malte vegger. I tillegg er klistremerkene supre til postkassen og ytterdøren. Med solid materiale sitter dekoren godt hvor du ønsker å feste den, samtidig som merkene er enkle å fjerne eller plassere på nytt. Produktet er ikke egnet til å lekes med – kun for å dekorere overflater.  

Hvilke veggdekor ville ditt barn ønsket seg?

Universet – Gård DypetEnhjørningGravemaskin –  FeSkogsdyr

HjerterStjernerSkyerPrikker – Arktiske dyr – Eksotiske dyrPrinsesser 

Veggdekor med enhjørning

I pakken finner du:  

6 stk. A5-ark med supersøte selvklebende dekorelementer i forskjellige størrelser. Klistremerkene kommer i forskjellige størrelser, hvor de største er ca 15 x 20 cm, og de minste er ca. 2 x 2 cm. 

Veggdekor med skogsdyrGjør det selv – og få et proft resultat 

Fordelen med å bruke Wallstickers er at klistremerkene kan enkelt fjernes, flyttes og brukes flere ganger. Dekoren er perfekt for glatte og lett strukturerte overflater. Dekoren bør ikke påføres på nylig malte eller nylig tapetserte vegger. Vi anbefaler en tørketid på minimum 30 dager. 

Det er altså ikke nødvendig å leie inn noen som kan dekorere, når man kan gjøre det enkelt selv. Klistremerkene er veldig enkle å håndtere for både store og små hender, så ta med hele familien på dekoreringen. De firbente i familien bør dog avstå fra å hjelpe til, men de kan bidra med moralsk støtte og litt bjeffing eller mjauing fra sidelinjen. Voksne må delta under montering med små barn. 

Veggdekor med arktiske dyrFoto: Bjunees/Instagram

Godt egnet for gjenbruk 

Dekoren kan enkelt tas av, og legges vekk til senere bruk, eller gis bort til noen som får glede av dekoren når barnet ditt er ferdig med det. Gjenbruk er gøy og bra for miljøet – og dekoren er godt egnet for dette.  

Erfaringsmessig opplever vi at det er best å dekorere barnas rom med ting som enkelt kan endres, flyttes på eller tas bort. Derfor er veggdekoren laget i et materiale som gjør dette mulig. Barna våre vokser utrolig fort, og da kommer det godt med å kunne ha muligheten til å endre på barnerommet i takt med at barna vokser og interessene utvikler seg.  

Sitter klistremerket på ett sted over lengre tid – kan det sitte ekstra godt. Dette er overhodet ikke noe problem, det bare gjør at dekoren ikke løsner like lett. Dekoren løsner enklere ved å benytte en hårføner når klistremerket skal fjernes. Bruk lav varme på hårføneren og blås lett på dekoren for å gjøre den litt varm. Dra forsiktig av og plasser på originalpakning eller bakepapir for gjenbruk.  

Veggdekor med UniversetNorsk design   

Vi er enormt stolte over at dekoren er designet og produsert i våre lokaler i Oslo, og av våre dyktige og fine folk. Det jobbes alltid hardt for å levere det beste til våre kunder med premium kvalitet – og dette produktet er intet unntak. Vi håper dette produktet kan være noe som dekorerer hverdagen til dine kjære små… og din selvfølgelig.  

Vi ønsker bilde av din veggdekor på Instagram:  

Del deres bilder med oss og tag @navnelapper.no. Bruk gjerne hashtaggene #askeladdendekor #dekorglede #veggdekor #barnerom #wallstickers.  

Hvilke veggdekor ville ditt barn ønsket seg?

Universet – Gård DypetEnhjørningGravemaskin –  FeSkogsdyr

HjerterStjernerSkyerPrikker – Arktiske dyr – Eksotiske dyrPrinsesser 

Veggdekor med enhjørning

Veggdekor med gård

Veggdekor med hjerter

Siste innlegg fra bloggen

Laster inn..