Hopp til innhold
HjemBloggSlik forvandler du barnerommet på 1-2-3 med wallstickers

Slik forvandler du barnerommet på 1-2-3 med wallstickers

Wallstickers barnerom – skogsdyr. Skap magi med wallstickers til barn.

Har du en liten krabat som bare elsker alt som handler om enhjørninger, eller som er totalt opphengt i bondegårder og gårdsdyr? Ved hjelp av wallstickers kan barnet ditt få sitt drømmerom på rekordtid! Vi har mange ulike design, se det spennende utvalget her.

Veggdekor til barnerommet er helt ypperlig for å raskt og enkelt freshe opp og pynte slitne overflater. Fargerike detaljer og figurer som barna liker, er med på å sette en herlig stemning og skape en inspirerende verden på barnerommet.

Hva er wallstickers?

Wallstickers er selvklebende veggdekor som fungerer som klistremerker, og som enkelt kan festes på alle glatte og strukturerte overflater, både tapet, fliser og malte vegger. Dekoren passer også godt til dører, skapdører, kommoder og andre møbler – de kan til og med benyttes på postkassen og på ytterdøren.

Veggdekoren er laget i et fleksibelt og solid materiale som sitter godt, uansett hvor du ønsker å feste den. Samtidig er klistremerkene enkle å fjerne igjen eller plassere et annet sted, dersom du ønsker det.

Wallstickers barnerom – universet. Skap magi med wallstickers til barn.

Hvorfor benytte seg av wallstickers på barnerommet?

Askeladden Navnelapper har spesialisert seg på veggdekor til barnerommet og har et spennende utvalg, hvor barnet ditt helt sikkert vil finne sin favoritt.

Erfaringsmessig opplever vi at det er best å dekorere barnas rom med ting som enkelt kan endres, flyttes på eller tas bort. Barna våre vokser utrolig fort og da er det lurt å kunne ha muligheten til å endre på barnerommet i takt med at interessene forandrer seg. Vår dekor er derfor laget i et slitesterkt materiale som gjør dette mulig, uten at det skader veggene.

Veggklistremerker er et rimelig og tidsbesparende alternativ til det å male eller tapetsere barnerommet. Og kanskje best av alt; med disse er det ikke nødvendig å leie inn dyr arbeidskraft for å dekorere barnerommet. Dette er en oppgave du på kort tid kan gjøre selv.

Klistremerkene er veldig enkle å håndtere, både for små og store hender, så ta gjerne hele familien med på dekoreringen. De firbente i familien bør dog avstå fra å hjelpe til, men de kan bidra med moralsk støtte og litt bjeffing eller mjauing fra sidelinjen…

Wallstickers barnerom – enhjørning. Skap magi med wallstickers til barn.

Innred med et tema

Med et så bredt tilbud av ulike typer wallstickers, kan det være vanskelig å vite hva som passer best for barnet ditt.

Avhengig av hvor gammelt barnet ditt er, kan det være lurt å involvere det i beslutningsprosessen. Hvis du lar barnet få være med på å bestemme hvordan rommet skal se ut, øker nemlig sjansen for at det vil trives og tilbringe mer tid på rommet. Noe som (hvis du er heldig!) kan føre til færre Legoklosser og annet leketøy i hjemmets øvrige rom.

Trenger du allikevel litt inspirasjon til hvilken veggdekor du skal velge? Her er noen forslag til fine temarom som passer barn i ulike aldre:

Bli med på safari!

Barn flest elsker å være omringet av dyr, noe de får muligheten til om du dekorerer barnerommet med safaritema. Sjiraffer, løver, flodhester og tigre, denne søte veggdekoren lar barna få muligheten til å bli bedre kjent med eksotiske dyr som vi vanligvis finner på savannen og i jungelen.

Eller drømmer barnet ditt om det søte bondeliv? Ta en titt på vår veggdekor med gårdsdyr. Vi har også egne veggdekor-sett med skogsdyr og dyr fra arktiske strøk.

Fra barnerommet til verdensrommet

Er barnet ditt en liten astronaut-spire? Hvorfor ikke dekorere barnerommet med universet som tema. Skap en stjernehimmel med selvklebende stjerner i ulike størrelser eller lag ditt eget romeventyr med romskip, romvesen og forskjellige planeter.

Skap en egen eventyrverden

Mytiske enhjørninger, magiske feer og søte prinsesser. Sett barnets fantasi i sving gjennom å innrede barnerommet som en eventyrverden. Vår fine veggdekor med elementer som barnet kjenner igjen fra barnebøker og filmer, vil inspirere til mye morsom lek.

Tidløs dekor i duse farger

Ønsker du en mer nøytral veggdekor som barnet ikke vokser så fort ifra? Stjerner, prikker, skyer og hjerter er eksempler på tidløs veggdekor som fint kan følge barnet i mange år fremover. Velg gjerne en av våre duse fargepaletter, som gir en helt egen ro til barnerommet.

Wallstickers barnerom – eksotiske dyr. Skap magi med wallstickers til barn.
Foto: minatominefrosaker (Instagram)

Hvordan sette veggdekoren på veggen?

Plasser klistremerkene akkurat der du du selv synes de passer best, det finnes ingen bestemt måte å gjøre dette på. Om du synes at det ikke ble helt riktig første gang, er det dessuten lett å flytte på dem i ettertid.

Prøv deg gjerne frem; passer det best å ha alle elementene på samme vegg? Eller vil du spre dem litt rundt i rommet? De er perfekte til å dekke over små hakk eller flekker på veggen, så et smart tips er å ta hensyn til dette når du planlegger hvor du vil plassere dem.

Før du fester dekoren på veggen, er det imidlertid viktig at veggen er ren, tørr og fri for fett og støv. Dra de forskjellige klistremerkene forsiktig av arket og fest dem der du ønsker å plassere dem. Pass på at du fortløpende gnir ut eventuelle luftbobler med hånden. Dekoren er perfekt for glatte og lett strukturerte overflater, men bør ikke påføres på nylig malte eller nylig tapetserte vegger. Vi anbefaler en tørketid på minimum 30 dager.

Hvordan fjerne dekoren?

En stor fordel med å bruke wallstickers er at klistremerkene enkelt kan fjernes, flyttes og brukes flere ganger. Det er derfor en super løsning for deg som bor i en leid bolig, hvor du ikke har tillatelse til å gjøre store endringer selv som å male eller tapetsere veggene. Disse setter ikke skjemmende merker, så om du skal flytte er det bare å fjerne dem og ta de med deg til neste bolig om du ønsker det.

Gjenbruk er gøy og bra for miljøet, og veggklistremerkene er godt egnet for dette. Om barnet ditt forandrer interesse eller «vokser ifra» temaet på rommet sitt, kan de tas ned og gis bort til andre som kan ha glede av dekoren når barnet ditt er ferdig med den.

Dekoren fjerner du enkelt ved å forsiktig dra dekoren av overflaten. Fest den tilbake på originalemballasjen eller på et bakepapir, til du har funnet et egnet sted.

Dersom klistremerkene sitter på ett sted over lengre tid, festes de ekstra godt. Dette er ikke et problem med tanke på fjerning, det innebærer bare at de ikke løsner like lett. Et smart tips er å benytte seg av en hårføner når klistremerket skal fjernes. Bruk lav varme på hårføneren og blås lett på dekoren for å gjøre den litt varm.

Dekor barnerom – dette finner du i hver pakke:

Askeladden Navnelapper har et bredt utvalg veggdekor. Hvert sett består av seks A5-ark med selvklebende dekorelementer i ulike varianter. Klistremerkene kommer i forskjellige størrelser, hvor de største er cirka 15 x 20 cm og de minste er cirka 2 x 2 cm.

Se det spennende utvalget her.

Wallstickers barnerom – skogsdyr. Wallstickers til barn - skap magi 

Norsk design   

Vi er enormt stolte over at dekoren er designet og produsert av dyktige og flinke folk i våre lokaler i Oslo. Det jobbes alltid hardt for å levere det beste til våre kunder med premium kvalitet – og dette produktet er intet unntak. Vi håper at våre wallstickers kan være noe som er med på å forskjønne hverdagen, både for deg og dine kjære små.   

Vi ønsker bilde av wallstickers barnerom på Instagram:  

Del deres bilder med oss og tag @navnelapper.no. Bruk gjerne hashtaggene #askeladdendekor #dekorglede #veggdekor #barnerom #wallstickers.  

Wallstickers barnerom – enhjørning. Wallstickers til barn - skap magi.

Wallstickers barnerom – gård. Skap magi med wallstickers til barn.

Wallstickers barnerom – hjerter. Skap magi med wallstickers til barn.

Siste innlegg fra bloggen