HjemNavnelapper til aldershjem

Navnelapper til aldershjem

Navnelapper til aldershjem

Navnelapper til aldershjem

Askeladden Navnelapper har levert navnelapper til alders- og sykehjem siden 1996. Vi tilbyr to typer navnelapper; navnelapper du kan klistre på klærne (klassiske navnelapper) og navnelapper du kan stryke på klærne (påstrykbare navnelapper).

De klassiske navnelappene er veldig populære blant småbarnsforeldre og folk på farten. Disse har klister på baksiden og påføres raskt og enkelt på det som skal merkes. Utfordringen med disse navnelappene er derimot at de må festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. I tillegg tåler de ikke alle temperaturer i vaskemaskinen.

Vår anbefaling til beboere på sykehjem og aldershjem er derfor påstrykbare navnelapper. Disse tåler 95 grader i vaskemaskin og kan i tillegg plasseres godt synlig på plagget. I motsetning til de klassiske navnelappene, skal disse navnelappene plasseres direkte på plagget og de kan derfor plasseres så synlig eller usynlig som man selv måtte ønske.

Navnelapper til aldershjem – strykemerker

Strykemerkene festes med strykejern direkte på tøyfibrene. De smelter inn i tøyfibrene og sitter dermed veldig godt. Disse kan brukes på all tekstil, eksempelvis jakker, bukser, gensere, bluser, skjorter, sokker, undertøy, håndklær, sengetøy og mye annet.

Ønsker du å fjerne navnelappene igjen, er dette også fullt mulig. Da følger du samme fremgangsmåte som du brukte når du festes navnelappene, men i stedet for å bruke silikonpapiret, bruker du i stedet et kaffefilter. Legg kaffefilteret over navnelappen og press med det varme strykejernet i 8-10 sekunder. Navnelappen vil følge med når du fjerner kaffefilteret fra plagget.

Navnelappene tilpasses hver beboer med for- og etternavn og eksempelvis avdelingsnavn og/eller romnummer.

Last ned plakater og handouts til pårørende

  • Print ønsket antall plakater og/eller handouts
  • Heng plakaten på oppslagstavlen og del ut handouts til de pårørende

Du kan også sende denne informasjonen videre på epost. Lagre dokumentet du laster ned på datamaskinen og legg dette med som vedlegg i e-posten.

Last ned plakater til alders- og sykehjem her