Hopp til innhold

Design dine egne navnelapper

Til klær, sko og utstyr

LAG NÅ
Navnelapper til klær og utstyr
Gratis og rask frakt
15% rabatt ved kjøp over 600 kr

Navnelapper med kjente figurer

Birthday cards

Bursdagskort

Gjør feiringen ekstra fin med
gøyale og søte bursdagskort!

Se utvalg

Skap magiske barnerom

Nytt på bloggen

Navnelapper til sportsutstyr

Sportsutstyr

Husk å merke sportsutstyret.

Bestill
Navnelapper til verktøy

Verktøy

Sett en merkelapp på yndlingsdrillen.

Bestill
Navnelapper til aldershjem

Aldershjem

Ta vare på klær og verdisaker.

Bestill
Navnelapper til barnehagen

Barnehage og skole

Sett navn på pennal og matbokser.

Bestill

Spørsmål og svar

Hvorfor bruke navnelapper på klær og eiendeler?

Det kan være frustrerende og dyrt når nye klær og eiendeler forsvinner i barnehagen eller på skolen. Hos Askeladden Navnelapper kan du enkelt designe kreative og morsomme merkelapper til deg og dine. Når du merker barnas ting med personlige navnelapper, finner de lett igjen tingene sine og du slipper å være i tvil om parkdressen eller matboksen tilhører noen andres barn. Slik sparer du tid og penger og har alltid oversikt.

Hvorfor velge Askeladdens selvklebende navnelapper?

Vi vet at kundene våre setter høye krav til god kvalitet og lang holdbarhet, derfor har vi utviklet navnelapper som tåler mye slitasje. Barn leker i ulike vær- og temperaturforhold, noe som innebærer at merkelappene på klær og eiendeler også må bevare fasong og farge etter mange runder i vaskemaskinen og oppvaskmaskinen. Våre populære og selvklebende navnelapper er praktiske og har et lekent og fargerikt design som passer til alt!

Tåler navnelappene vaske- eller oppvaskmaskin?

Strykefrie navnelapper tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørketrommelen eller oppvaskmaskinen. Ønsker du påstrykbare navnelapper kan de vaskes på 90 grader i vaskemaskin og tørkes i tørketrommel.

Passer navnelappene til andre formål enn klær?

Du kan merke absolutt alle eiendeler med våre selvklebende merkelapper! De kan festes på klær, sko, ryggsekker, leker og matbokser. Ønsker du at navnelappene ikke skal være så iøynefallende, eller vil du merke småting som Legoklosser, velg gjerne våre små merkelapper. Dette er minilapper som passer perfekt til å dekorere selv de minste ting.

Passer navnelappene til voksne?

Våre selvklebende navnelapper er populære til merking av personlige eiendeler for hele familien. De kan enkelt festes på alt fra verktøy og oppbevaringsbokser, til notatbøker, kontorrekvisita og datautstyr. Det er praktisk å merke eiendelene sine om man deler bosted med flere, som i bokollektiv eller på alders- og sykehjem.

Har deres navnelapper blitt kåret til «best i test»?

Det utføres stadig navnelapptester hvor våre merkelapper kommer veldig godt ut. Ifølge en test utført av Din Side, er Askeladden Navnelapper blant de som sitter desidert best fast. «Det er faktisk de eneste lappene som sitter igjen på første runde med testmerker på klær» konkluderer de i sin anmeldelse og det er så godt som best i test for oss! Sjekk også tilbakemeldingene fra kundene våre på Trustpilot.