Hopp til innhold
HjemNavnelapper med kjente figurerBamse navnelapper

Bamse navnelapper

Selvklebende, strykefrie navnelapper til klær og utstyr. Tåler vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde.

Forhåndsvisning av Bamse navnelapper - Bamse

225 kr per sett

0 / 17
0 / 17
0 / 17

Velg din figur

Disse fine navnelappene får du i pakken – totalt 120 stk.

20 stkForhåndsvisning av Bamse navnelapper - Bamse
20 stkForhåndsvisning av Bamse navnelapper - Bamse
20 stkForhåndsvisning av Bamse navnelapper - Bamse
20 stkForhåndsvisning av Bamse navnelapper - Bamse
20 stkForhåndsvisning av Bamse navnelapper - Bamse
20 stkForhåndsvisning av Bamse navnelapper - Bamse

© Rune Andréasson

De særegne karakterene fra den klassiske tegneserien om «Bamse – verdens sterkeste bjørn» har i flere tiår gledet og forundret barna. Når Bamse spiser farmors dunderhonning, blir han verdens sterkeste bjørn og kan sammen med bestevennen Lille Hopp og oppfinner-skilpadden Skallmann bekjempe den rampete Ulven. Hvem er vel derfor bedre til å hjelpe barna med å holde styr på klær og andre eiendeler?

Navnelapper er et uvurderlig hjelpemiddel i en hektisk hverdag. Som vi alle nok har fått erfare, har en del av det som blir tatt med ut av hjemmet en tendens til å bli borte. Ikke bare er det kjedelig å måtte bruke tid på å kjøpe nytt, enkelte ting kan det også være ganske kostbart å erstatte. Gjennom å merke alt barna har med seg på skolen eller i barnehagen med navnelapper, er sjansen mye større for at alt faktisk blir med hjem igjen!

På disse selvklebende navnelappene kan barnet velge sin favorittfigur fra Bamses fantasirike univers, om det så er den morsomme Lille Hopp, kloke Skallmann, den litt skumle Ulven, farmor og katten, eller selveste Bamse.

Våre selvklebende navnelapper med Bamsemotiv kommer i ferdigdesignede temasett med seks varianter per pakke. Hver lapp er 30 x 13 mm, en størrelse som passer til det aller meste. Pakkene består av 120 navnelapper, et godt knippe som gir dere mulighet til å merke hele garderoben og kanskje enda litt til?

Merk barnets vannflaske, termos, matboks, kosebamse, sekk, sko, klær og alt det andre som skal med til barnehagen eller skolen. Våre navnelapper er slitesterke og tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Til tross for hard bruk og slitasje over tid, bevarer navnelappene farge, form og fasong.

Ta også en titt på våre andre selvklebende navnelapper, vi har et bredt tilbud navnelapper i ulike størrelser, farger og motiver. Vi har også navnelapper som kan strykes på og som sitter ekstra godt på hjemmestrikkede eller hjemmesydde plagg, samt sokker, halser og andre tekstiler uten innsydde merkelapper.

Ta vare på det du er glad i – merk tingene dine med Askeladden Navnelapper.

Navnelapper med kjente figurer
Navnelapper med kjente figurer
Merk tøyet med Bamse verdens sterkeste bjørn navnelapper
Bamse verdens sterkeste bjørn navnelapper til klær og sko