Hopp til innhold
HjemPlakater barneromDypet

Plakater: Dypet

Velg størrelse

Velg ramme

Plakat
129,00 kr
Ramme
0,00 kr
Total
129,00 kr
1

Tilbake til Plakater barnerom

Forhåndsvisning av Plakater: Delfin
Forhåndsvisning av Plakater: Delfin
Forhåndsvisning av Plakater: Delfin
Forhåndsvisning av Plakater: Delfin
Kvalitetstrykk
Premium matt papir
Stort utvalg
Perfekt for barnerommet

Fra gigantiske hvaler til forunderlige maneter. I dypet skjuler det seg store og små skapninger, som alle er viktige på hver sin måte. Våre muntre plakater med motiver fra dypet gir veggene litt ekstra farge, samtidig som de lærer de minste om livet i havet. Serien består av 10 ulike sjødyr og pattedyr, samt en samleplakat med dyrenes navn. Velg ditt favorittmotiv eller kombiner flere plakater for best effekt.

Gi rommet en personlig touch
Vekk med nakne og uinspirerende vegger! Å henge opp plakater er et effektivt virkemiddel for å gi rommet en personlig touch. Askeladden tilbyr et rikt utvalg plakater som gjør det enkelt å tilsette litt farge og spenning til barnerommet.

Miks og match – slik du måtte ønske
Har barnet mange hobbyer? I likhet med oss voksne, ønsker barn at rommet skal gjenspeile interessene deres. Noe av det beste med våre plakater er at alle er designet i samme stil, slik at du enkelt kan kombinere plakater på tvers av de ulike seriene om du skulle ønske det.

Vanskelig å velge? Ta alle!
Vil du dekorere alle rommets vegger, eller ønsker du å skape et fokuspunkt? Plakater med ulike motiver og størrelser skaper interesse og gjør rommet ditt helt unikt. Gjennom å gruppere flere bilder på en vegg, får rommet et helt spesielt uttrykk.

Plakater for store og små
Jo yngre barna er, jo enklere kunst liker de. Mens smårollinger trives med enkle og lett gjenkjennelige figurer, som favorittdyrene sine, ønsker større barn gjerne plakater med litt flere detaljer. Hos Askeladden får du begge deler! Flere av våre plakater kommer dessuten med lærerike tekster, til stor glede for alle kunnskapshungrige barn.