Hopp til innhold
HjemPlakater barneromBabydyr i drømmeland

Plakater: Babydyr i drømmeland

Velg størrelse

Velg ramme

Plakat
kr 129
Ramme
kr 0
Total
kr 129
1

Tilbake til Plakater barnerom

Forhåndsvisning av Plakater: Søvnig revunge
Forhåndsvisning av Plakater: Søvnig revunge
Forhåndsvisning av Plakater: Søvnig revunge
Forhåndsvisning av Plakater: Søvnig revunge
Kvalitetstrykk
Premium matt papir
Stort utvalg
Perfekt for barnerommet

Kan du tenke deg noe mer sjarmerende enn et babydyr i et fredfullt, drømmeaktig landskap? Med deres myke pels, store øyne og milde uttrykk, er disse babydyrene en stor-favoritt blant smårollingene.

Se vår nydelige serie med babydyr i drømmeland. I utvalget finner du de supersøte dyrene i fredelig søvn på en måne, eller på en fantasifull reise i en luftballong. Utforsk utvalget, kanskje favoritten blir en søt valp, liten grisunge eller en liten rev?

Finn ditt favorittmotiv eller kombiner flere plakater eller størrelser for et helhetlig uttrykk. Ønsker du å legge til et ekstra preg av sjarm? Se vår herlige selvklebende dørdekor med babydyrmotiv – perfekt for å ønske alle velkommen inn i et magisk barnerom.

Gi rommet en personlig touch

Vekk med nakne og uinspirerende vegger! Å henge opp plakater er et effektivt virkemiddel for å gi rommet en personlig touch. Askeladden tilbyr et rikt utvalg plakater som gjør det enkelt å tilsette litt farge og spenning til barnerommet.

Miks og match – slik du måtte ønske

Har barnet mange hobbyer? I likhet med oss voksne, ønsker barn at rommet skal gjenspeile interessene deres. Noe av det beste med våre plakater er at alle er designet i samme stil, slik at du enkelt kan kombinere plakater på tvers av de ulike seriene om du skulle ønske det.

Vanskelig å velge? Ta alle!

Vil du dekorere alle rommets vegger, eller ønsker du å skape et fokuspunkt? Plakater med ulike motiver og størrelser skaper interesse og gjør rommet ditt helt unikt. Gjennom å gruppere flere bilder på en vegg, får rommet et helt spesielt uttrykk.

Plakater for store og små

Jo yngre barna er, jo enklere kunst liker de. Mens smårollinger trives med enkle og lett gjenkjennelige figurer, som favorittdyrene sine, ønsker større barn gjerne plakater med litt flere detaljer. Hos Askeladden får du begge deler! Flere av våre plakater kommer dessuten med lærerike tekster, til stor glede for alle kunnskapshungrige barn.