Hopp til innhold
HjemPlakater barneromDinosaurer

Plakater: Dinosaurer

Velg størrelse

Velg ramme

Plakat
129,00 kr
Ramme
0,00 kr
Total
129,00 kr
1

Tilbake til Plakater barnerom

Forhåndsvisning av Plakater: Tyrannosaurus Rex
Forhåndsvisning av Plakater: Tyrannosaurus Rex
Forhåndsvisning av Plakater: Tyrannosaurus Rex
Forhåndsvisning av Plakater: Tyrannosaurus Rex
Kvalitetstrykk
Premium matt papir
Stort utvalg
Perfekt for barnerommet

Dinosaurer har et dragelignende utseende som tidlig fanger barns oppmerksomhet. Nå kan de få lære mer om disse gigantiske og mystiske skapningene, samtidig som du gir barnerommet et løft. Vår søte plakatserie med dinosaurer består av seks ulike motiver, og gir barnet mulighet til å lære navnet og kjenne igjen formene til noen av forhistoriens mest fascinerende dinosaurer. Velg ditt favorittmotiv eller kombiner flere plakater for best effekt.

Vil du også gi døren til barnerommet en makeover? Ta en titt på vår selvklebende dørdekor med dinosaurtema.

Gi rommet en personlig touch
Vekk med nakne og uinspirerende vegger! Å henge opp plakater er et effektivt virkemiddel for å gi rommet en personlig touch. Askeladden tilbyr et rikt utvalg plakater som gjør det enkelt å tilsette litt farge og spenning til barnerommet.

Miks og match – slik du måtte ønske
Har barnet mange hobbyer? I likhet med oss voksne, ønsker barn at rommet skal gjenspeile interessene deres. Noe av det beste med våre plakater er at alle er designet i samme stil, slik at du enkelt kan kombinere plakater på tvers av de ulike seriene om du skulle ønske det.

Vanskelig å velge? Ta alle!
Vil du dekorere alle rommets vegger, eller ønsker du å skape et fokuspunkt? Plakater med ulike motiver og størrelser skaper interesse og gjør rommet ditt helt unikt. Gjennom å gruppere flere bilder på en vegg, får rommet et helt spesielt uttrykk.

Plakater for store og små
Jo yngre barna er, jo enklere kunst liker de. Mens smårollinger trives med enkle og lett gjenkjennelige figurer, som favorittdyrene sine, ønsker større barn gjerne plakater med litt flere detaljer. Hos Askeladden får du begge deler! Flere av våre plakater kommer dessuten med lærerike tekster, til stor glede for alle kunnskapshungrige barn.