Hopp til innhold
HjemPlakater barneromArktiske dyr

Plakater: Arktiske dyr

Velg størrelse

Velg ramme

Plakat
129,00 kr
Ramme
0,00 kr
Total
129,00 kr
1

Tilbake til Plakater barnerom

Forhåndsvisning av Plakater: Fjellhare skjerf
Forhåndsvisning av Plakater: Fjellhare skjerf
Forhåndsvisning av Plakater: Fjellhare skjerf
Forhåndsvisning av Plakater: Fjellhare skjerf
Kvalitetstrykk
Premium matt papir
Stort utvalg
Perfekt for barnerommet

Til tross for tøffe forhold er de polare strøkene fylt av vakre dyr som fascinerer store og små. Med vår nydelige plakatserie kan du forvandle barnerommet til en magisk verden av alle disse dyrene som trives best på isflak eller i kaldt vann. Plakatserien består av mange forskjellige motiver, med blant annet isbjørn, fjellrev og snøugle. Velg ditt favorittmotiv eller kombiner flere plakater for best effekt.

Ønsker du mer dekor til barnerommet med et streif av vakker vintermagi? Ta en titt på vår veggdekor og dørdekor i samme tema.

Gi rommet en personlig touch
Vekk med nakne og uinspirerende vegger! Å henge opp plakater er et effektivt virkemiddel for å gi rommet en personlig touch. Askeladden tilbyr et rikt utvalg plakater som gjør det enkelt å tilsette litt farge og spenning til barnerommet.

Miks og match – slik du måtte ønske
Har barnet mange hobbyer? I likhet med oss voksne, ønsker barn at rommet skal gjenspeile interessene deres. Noe av det beste med våre plakater er at alle er designet i samme stil, slik at du enkelt kan kombinere plakater på tvers av de ulike seriene om du skulle ønske det.

Vanskelig å velge? Ta alle!
Vil du dekorere alle rommets vegger, eller ønsker du å skape et fokuspunkt? Plakater med ulike motiver og størrelser skaper interesse og gjør rommet ditt helt unikt. Gjennom å gruppere flere bilder på en vegg, får rommet et helt spesielt uttrykk.

Plakater for store og små
Jo yngre barna er, jo enklere kunst liker de. Mens smårollinger trives med enkle og lett gjenkjennelige figurer, som favorittdyrene sine, ønsker større barn gjerne plakater med litt flere detaljer. Hos Askeladden får du begge deler! Flere av våre plakater kommer dessuten med lærerike tekster, til stor glede for alle kunnskapshungrige barn.