Hopp til innhold
HjemNavnelapper til klær og utstyr

Navnelapper til klær og utstyr

Navnelapper som klistres enkelt på klær, sko og utstyr. Tåler 60 graders vask, tørketrommel og oppvaskmaskin.

Forhåndsvisning av Navnelapper til klær og utstyr

kr 189 per sett

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Slitesterke
Selvklebende
Uten skadelige stoffer
Foreldrefavoritten

Navnelapper fra Askeladden hjelper deg med å holde orden på familiens klær og eiendeler. Disse selvklebende og strykefrie navnelappene er vårt mest populære valg, da de er enkle i bruk, sitter godt og kan brukes på det meste.

Prøv deg frem med ulike farger og motiver til du finner den navnelappen som passer perfekt for din familie og ditt behov. Du kan velge mellom hundrevis av ulike design og farger, om du så foretrekker en søt, kul, trendy eller nøytral merkelapp.

Er barnet ditt fan av karakterene fra Mummi eller Peppa Gris? Ta en titt våre selvklebende navnelapper med kjente figurer, her er det flere å velge mellom.

Hver pakke inneholder 120 selvklebende merkelapper i størrelsen 30 x 13 mm. Denne størrelsen er perfekt til de fleste plagg, men passer også godt på utstyr som mobilladere, matbokser, drikkeflasker og andre eiendeler som tas med ut og inn av hjemmet. Merk det du eier med en navnelapp og vær trygg på at alt blir med hjem igjen.

Ta vare på det du er glad i – merk tingene dine med Askeladden Navnelapper.

Navnelapper ark
Navnelapper ørepropper
Navnelapper bukse
Navnelapper skolesaker
Navnelapper flaske og matboks
Navnelapper genser

Til klær, sko og utstyr

Slitesterke og praktiske navnelapper til klær, sko og utstyr. Disse kan brukes til alt av klær med vaskelapper inntakt i tøyet. For sokker, halser og hjemmestrikket tøy er påstrykbare navnelapper et fint alternativ. Merkelappene designes etter eget ønske og passer perfekt til både liten og stor.

Tåler vask

Navnelappene tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Vi stiller høye krav til kvalitet og garanterer deg at hard bruk og slitasje over tid allikevel bevarer farge, form og fasong!

Lynrask levering

Vi er opptatt av leveringstid og gjør vårt ytterste for at du skal ha merkelappene hjem i postkassen så raskt og effektivt som mulig. Navnelappene leveres i postkassen din innen 3-4 dager!