HjemNavnelapper til klær og utstyr
Navnelapper til klær og utstyr

Navnelapper til klær og utstyr

Navnelapper som klistres enkelt på klær, sko og utstyr. Tåler 60 graders vask, tørketrommel og oppvaskmaskin.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Forhåndsvisning av Navnelapper til klær og utstyr

Navnelapper som klistres enkelt på klær, sko og utstyr. Tåler 60 graders vask, tørketrommel og oppvaskmaskin.

120 stk., 30 x 13 mm kr 179 per sett

Enestående

Basert på 11830 anmeldelser

For 17 timer siden

Veldig oversiktlig og ryddig

Veldig oversiktlig og ryddig. Liker den gode kommunikasjonen😉

Thomas Bjørnebo
For 18 timer siden

Kom raskt og var som forventet +

Kom raskt og var som forventet +

Erik N
For 19 timer siden

Supre navnelapper

Har brukt disse navnelappene i over tre år, og er veldig fornøyd! De sitter godt og tåler maskinvask veldig godt.

Carina

Navnelapper fra Askeladden er et must i hverdagen. De hjelper deg med å holde orden på mitt og ditt! Merk klær, sko og utstyr på en enkel og gøyal måte. Disse navnelappene er vårt mest populære valg, de er selvklebende og strykefrie og kan designes etter eget ønske. Du bestemmer selv om lappen skal være supersøt, superkul, trendy eller nøytral. Vi har hundrevis av farger og design å velge blant. Miks og match til du finner merkelappen som passer perfekt for din familie og ditt behov. Og du, visste du at du nå kan matche navnelappene med både minilapper, strykelapper, store navnelapper og dekor?

Navnelappene er 30 x 13 mm og passer perfekt i de fleste plagg og på de fleste ting. Du får 120 merkelapper i pakken, et akkurat passe stort antall til å få merket det som trengs. Navnelappene kan brukes til alt, også sportsutstyret, matboksen, drikkeflasken, mobilladeren og en hel del annet som vandrer ut og inn av hjemmet. Sett på en navnelapp og vær trygg på at alt blir med hjem igjen hver eneste gang.

Våre navnelapper er enkle å montere og holder godt i vask etter vask og i år etter år.

Ta vare på det du er glad i – ta vare på miljøet – merk tingene dine med Askeladden Navnelapper.

Til klær, sko og utstyr

Slitesterke og praktiske navnelapper til klær, sko og utstyr. Disse kan brukes til alt av klær med vaskelapper inntakt i tøyet. For sokker, halser og hjemmestrikket tøy er påstrykbare navnelapper et fint alternativ. Merkelappene designes etter eget ønske og passer perfekt til både liten og stor.

Tåler vask

Navnelappene tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Vi stiller høye krav til kvalitet og garanterer deg at hard bruk og slitasje over tid allikevel bevarer farge, form og fasong!

Lynrask levering

Vi er superopptatt av leveringstid og gjør vårt ytterste for at du skal ha merkelappene hjem i postkassen så raskt og effektivt som mulig. 1 dags produksjonstid og 2-3 dagers leveringstid, vipps så er de hos deg!