Hopp til innhold
HjemPlakater barneromLek og lær

Plakater: Lek og lær

Velg størrelse

Velg ramme

Plakat
kr 129
Ramme
kr 0
Total
kr 129
1

Tilbake til Plakater barnerom

Forhåndsvisning av Plakater: Alfabet i glade farger
Forhåndsvisning av Plakater: Alfabet i glade farger
Forhåndsvisning av Plakater: Alfabet i glade farger
Forhåndsvisning av Plakater: Alfabet i glade farger
Kvalitetstrykk
Premium matt papir
Stort utvalg
Perfekt for barnerommet

La barna utforske og bli kjent med bokstaver og tall med Askeladdens plakater «Lek og lær». Læringsplakatene er laget for å dyrke barnas interesser og gjøre læring om til lek. Posterne har glade farger og søte dyr slik at bokstaver og tall skal være spennende for de minste.

Perfekt for barnerommet, klasserommet eller som en gave. Disse plakatene er ikke bare dekorative, men også pedagogiske. De støtter barnas utvikling ved å fremme nysgjerrighet og selvstendig læring, samtidig som de bidrar til å bygge grunnleggende ferdigheter i lesing og matematikk.

Gi rommet en personlig touch

Å henge opp plakater er et effektivt virkemiddel for å gi rommet en personlig touch. Askeladden tilbyr et rikt utvalg plakater som gjør det enkelt å tilsette litt farge og spenning til barnerommet.

Miks og match – slik du måtte ønske

Har barnet mange hobbyer? I likhet med oss voksne, ønsker barn at rommet skal gjenspeile interessene deres. Noe av det beste med våre plakater er at alle er designet i samme stil, slik at du enkelt kan kombinere plakater på tvers av de ulike seriene om du skulle ønske det.

Vanskelig å velge? Ta alle!

Vil du dekorere alle rommets vegger, eller ønsker du å skape et fokuspunkt? Plakater med ulike motiver og størrelser skaper interesse og gjør rommet ditt helt unikt. Gjennom å gruppere flere bilder på en vegg, får rommet et helt spesielt uttrykk.

Plakater for store og små

Jo yngre barna er, jo enklere kunst liker de. Mens smårollinger trives med enkle og lett gjenkjennelige figurer, som favorittdyrene sine, ønsker større barn gjerne plakater med litt flere detaljer. Hos Askeladden får du begge deler! Flere av våre plakater kommer dessuten med lærerike tekster, til stor glede for alle kunnskapshungrige barn.