Hopp til innhold
HjemStrykelapper

Strykelapper

Strykelapper til klær, sitter som støpt. Tåler 95 grader i vaskemaskinen.

Forhåndsvisning av Strykelapper

kr 189 per sett

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Slitesterke
Enkle å feste
Uten skadelige stoffer
Til alle tekstiler

Dette er navnelapper som strykes på med strykejern og som kan festes direkte på plaggene. Strykelappene sitter som støpt både på ull og bomull, de egner seg derfor svært godt til plagg som babybodyer, sokker, halser og luer.

I likhet med våre selvklebende navnelapper, kan strykelappene designes helt etter eget ønske. Prøv deg frem med ulike farger og motiver til du finner den navnelappen som passer deg aller best. Ønsker du at de skal matche dine øvrige navnelapper? Ikke noe problem, du finner de fine fargene og motivene på tvers av alle våre produkter.

Våre strykelapper er 30 x 13 mm, en perfekt størrelse til de fleste plagg. Pakken består av 120 merkelapper, noe som rekker langt til å merke både inne- og uteklær.

Strykelappene er særdeles slitesterke og tåler 95 grader i vaskemaskinen. Dette gjør de spesielt godt egnet for klær til beboere på institusjoner, hvor det vaskes med industrimaskiner som er mindre skånsomme. Disse navnelappene tåler røff bruk og mange runder i vaskemaskinen!

Ta vare på det du er glad i – merk tingene dine med Askeladden Navnelapper.

Strykelapper til klær
Strykelapper til luer
Strykelapper i fine farger
Strykelapper til ull
Strykelapper til sokker
Strykelapper til vanter

Påstrykbare navnelapper til klær

Påstrykbare navnelapper til klær. Her må du frem med strykejernet, men til gjengjeld sitter de som støpt på sokker, halser og annet der klistrelappene våre kommer til kort. Velg og vrak i farger og design og lag din helt unike strykelapp.

Tåler kokvask

Navnelapper som strykes på klærne smelter ned i tøyfibrene og sitter derfor ekstra godt fast. De tåler røff bruk og har ingen problemer med å tåle varmeste temperatur i vaskemaskinen samt tørketrommel.

Feste og fjerne strykelappen

Har strykelappene begynt å løsne? Fest dem på nytt! Varm opp strykejernet (varmeste temperatur), legg silikonpapiret imellom og bruk sirkulære bevegelser i 8-10 sekunder slik at hjørnene fester godt. Vipps, gode som gull! Strykelappene fjerner du enklest ved å varme opp lappen med strykejern (husk å bruke silikonpapir), dra litt i tøyet og pirke den av.