Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemOm Spider-Man navnelapper

Om Spider-Man navnelapper

Hvor kult er det ikke med Spider-Man på navnelappen? Superhelten med edderkoppbaserte evner som beskytter byen sin mot slemme skurker. Barna elsker han! Med Spider-Man navnelapper kan du gjøre merkingen til en lek, la barna bidra. Ingen tvil om at det er litt ekstra stas å dekorere eiendelene sine med en ekte superhelt.
Navnelappene kommer i blandingspakker a 120 navnelapper per pakke og du kan velge blant Spider-Man, Spider-Girl eller Web-Warriors.

Spider-Man navnelappene er strykefrie og selvklebende og festes som et klistremerke. Merk hva du vil med disse kule navnelappene, klær, sko og utstyr. I tillegg til å være fine å se på, hjelper det unike designet barna til å kjenne igjen navnelappen sin, også de som er for små til å lese.

Navnelappene tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen er 30×13 mm.

Spider-Man merkelapper til klær
Spider-Man navnelappene må festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette er viktig og må gjøres for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap. Har du ikke vaskeanvisning eller innsydde klesmerker i tøyet (eksempelvis sokker, vanter, halser), anbefaler vi i stedet strykelappene våre.

Spider-Man merkelapper til sko og utstyr
Navnelappene fungerer utmerket på sko og alt av utstyr. Den slitesterke overflaten gjør at navnelappen kan festes både inni og utenpå skoene. Sørg bare for at overflaten du ønsker å feste navnelappen på er tørr og ren før du starter.

 Bruksanvisning

  • Fest navnelappen godt på et rent og tørt sted.
  • På klær må navnelappen festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap.
  • Pass på at hjørnene er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.