Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemOm Peppa Gris navnelapper

Om Peppa Gris navnelapper

Peppa Gris merkelapper

Peppa Gris merkelapper

Peppa Gris, småbarnas favoritt, er endelig å få på navnelappen. Både Peppa, lillebror Georg og alle de morsomme vennene er å finne på navnelappene. Det vanskelige valget blir nå å velge den kombinasjonen du liker aller best.

Peppa elsker å leke, kle seg ut, besøke spennende steder, få nye venner og, ikke minst, hoppe rundt i søle. Hun bor sammen med lillebroren sin Georg, mamma Gris og pappa Gris. Navnelappene våre gjenspeiler denne livsgleden, både i farger, bakgrunner og positurer.

Navnelappene er strykefrie og selvklebende, og festes som et klistremerke. De er svært slitesterke og tåler både 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen på alle navnelappene i settet er 30×13 mm.

Peppa Gris merkelapper til klær

Peppa Gris navnelappene må, i likhet med alle våre strykefrie navnelapper, festes på vaskeanvisningen eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette er viktig og må gjøres for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap. Har du ikke vaskeanvisning eller innsydde klesmerker i tøyet (eksempelvis sokker, vanter, halser), anbefaler vi i stedet strykelappene våre.

Peppa Gris merkelapper til sko og utstyr

Navnelappene fungerer utmerket på sko og alt av utstyr, eksempelvis matbokser, drikkeflasker, sekker, kosebamser, smokker, leker, bøker, sykkelhjelmer, sykler og ski. På sko kan navnelappen festes både inni og utenpå, dette på grunn av den ekstremt slitesterke overflaten. Det eneste du må huske på for utstyret som skal merkes er at overflaten du ønsker å feste navnelappen på er tørr og ren før du starter.

Bruksanvisning

  • Fest navnelappen godt på et rent og tørt sted.
  • På klær må navnelappen festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap.
  • Pass på at hjørnene er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.