HjemDørdekor barneromHunder

Dørdekor: Hunder

Forhåndsvisning av Dørdekor: Hunder
kr 169 per sett
0 / 17
0 / 17

Velg tema

Forhåndsvisning av Dørdekor: Hunder

Drømmer barnet om å få sin egen hund, eller ønsker dere å gjøre litt ekstra stas på familiens firbeinte? Både hundevenner med og uten hunder vil elske denne vakre dørdekoren. Vår dørdekor er selvklebende og fungerer som et klistremerke, slik at du på null komma niks kan gi døren et nytt utseende samtidig som du hedrer menneskets beste venn.

Settet består av et banner hvor du kan få din personlige tekst, et hovedmotiv og flere små dekorelementer. Er dalmatineren familiens favoritt, eller kanskje dere foretrekker en engelsk bulldog? Velg mellom hele 15 forskjellige hunderaser.

Er barnet fullstendig hundefrelst? Da anbefaler vi at du også tar en titt på våre nydelige plakater med hundetema.

Dørdekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker. Den er derfor veldig enkel å feste og kan lett fjernes igjen dersom du skulle ønske det.

Slik fester du dekoren på døren:

  • Sørg for at døren er ren, tørr og fri for fett og støv.
  • Dra de ulike dekorelementene forsiktig av arket og fest dem der du ønsker å plassere dem på døren.
  • Pass på at du fortløpende gnir ut eventuelle luftbobler med hånden.

Dersom det ikke skulle bli helt perfekt på første forsøk, er det ikke noe problem å fjerne dekoren igjen og plassere den på nytt et annet sted. Alt du da behøver å gjøre, er å forsiktig dra dekoren av overflaten. Du kan også feste den tilbake på originalemballasjen fra Askeladden Navnelapper eller på et bakepapir, inntil du har funnet et egnet sted.