HjemDørdekor barneromGård

Dørdekor: Gård

Forhåndsvisning av Dørdekor: Gård
kr 169 per sett
0 / 17
0 / 17

Velg tema

Forhåndsvisning av Dørdekor: Gård

Nøff, bæ, mjau eller vrinsk? Barn som drømmer om det gode liv på landet, vil elske denne søte dørdekoren med dyr de kjenner igjen fra bondegården. Dørdekoren er selvklebende og fungerer som klistremerker, slik at du på få minutter kan friske opp en litt kjedelig eller slitt dør.

Dette settet består av et banner hvor du kan skrive inn din personlige tekst, samt et hovedmotiv og flere mindre dekorelementer. Dørdekoren med gårdsdyr har hele åtte forskjellige hovedmotiver, slik at du kan velge mellom traktor, sau, gris, katt, hest, ku, bonde eller låve.

Vil du også skape en koselig gårdsstemning inne på barnerommet? Match med vår veggdekor i samme tema.

Dørdekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker. Den er derfor veldig enkel å feste og kan lett fjernes igjen dersom du skulle ønske det.

Slik fester du dekoren på døren:

  • Sørg for at døren er ren, tørr og fri for fett og støv.
  • Dra de ulike dekorelementene forsiktig av arket og fest dem der du ønsker å plassere dem på døren.
  • Pass på at du fortløpende gnir ut eventuelle luftbobler med hånden.

Dersom det ikke skulle bli helt perfekt på første forsøk, er det ikke noe problem å fjerne dekoren igjen og plassere den på nytt et annet sted. Alt du da behøver å gjøre, er å forsiktig dra dekoren av overflaten. Du kan også feste den tilbake på originalemballasjen fra Askeladden Navnelapper eller på et bakepapir, inntil du har funnet et egnet sted.

Dørdekor med katt
Dørdekor med ku
Dørdekor med bondegård
Dørdekor med hest
Dørdekor med låve
Dørdekor med gris
Dørdekor med sau
Dørdekor med traktor