HjemDørdekor barneromFe

Dørdekor: Fe

Forhåndsvisning av Dørdekor: Fe
kr 169 per sett
0 / 17
0 / 17

Velg tema

Forhåndsvisning av Dørdekor: Fe

Skap en fortryllende verden med feer, marihøner, harer og søte insekter! Denne selvklebende dørdekoren er inspirert av skogens magi og kan på null komma niks gi nytt liv til en litt kjedelig eller slitt dør.

Dørdekoren fungerer som klistremerker og dette settet består av et banner hvor du kan skrive din personlige tekst, samt et hovedmotiv og flere mindre dekorelementer.

Velg mellom tre ulike feer, marihøne, hare og et søtt insekt.

Ønsker du også å spre litt tryllestøv over barnerommet? Ved hjelp av vår veggdekor i samme tema, kan du skape et magisk lekeland med feer, kaniner og andre søte detaljer.

Dørdekoren er laget i et fleksibelt materiale som ikke strekker seg eller lager merker. Den er derfor veldig enkel å feste og kan lett fjernes igjen dersom du skulle ønske det.

Slik fester du dekoren på døren:

  • Sørg for at døren er ren, tørr og fri for fett og støv.
  • Dra de ulike dekorelementene forsiktig av arket og fest dem der du ønsker å plassere dem på døren.
  • Pass på at du fortløpende gnir ut eventuelle luftbobler med hånden.

Dersom det ikke skulle bli helt perfekt på første forsøk, er det ikke noe problem å fjerne dekoren igjen og plassere den på nytt et annet sted. Alt du da behøver å gjøre, er å forsiktig dra dekoren av overflaten. Du kan også feste den tilbake på originalemballasjen fra Askeladden Navnelapper eller på et bakepapir, inntil du har funnet et egnet sted.

Dørdekor med øyenstikker
Dørdekor med marihøne
Dørdekor med rosa fe
Dørdekor med lilla fe
Dørdekor med kanin
Dørdekor med blå fe